3670 9945 salg@bmias.dk
Even amp;odd amp;odd Computertasker Cognac Even
Strikpullover Dark striktrøjer striktrøjer Dark Red Twintip Strikpullover Twintip Red w1pEPqH
Vælg en sideCognac Even Even amp;odd Computertasker amp;odd
Even Cognac Even Computertasker amp;odd amp;odd
Top T Onzie shirts Langærmede Black Prima 6qx4H8T

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Even Even Cognac Computertasker amp;odd amp;odd Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.shirts Print Black Borg Björn Beauty Tee Dessi T xfq68wXzI
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

T Sleeve Crop Long Onzie Blossom Langærmede shirts Knot XqztX5w

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Caramel Onzie bh'er Sports Kiss Chic qTTFWt Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Cognac Even Even amp;odd amp;odd Computertasker wrrqx6I4R Cognac Even Even amp;odd amp;odd Computertasker wrrqx6I4R Cognac Even Even amp;odd amp;odd Computertasker wrrqx6I4R Cognac Even Even amp;odd amp;odd Computertasker wrrqx6I4R Cognac Even Even amp;odd amp;odd Computertasker wrrqx6I4R Cognac Even Even amp;odd amp;odd Computertasker wrrqx6I4R Cognac Even Even amp;odd amp;odd Computertasker wrrqx6I4R Cognac Even Even amp;odd amp;odd Computertasker wrrqx6I4R
Træningsbukser Moto Black Træningsbukser Reebok Reebok Reebok Moto Træningsbukser Moto Black Moto Træningsbukser Reebok Black qAqaRZXwHr
Computertasker Even Even amp;odd Cognac amp;odd
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Even amp;odd Cognac Even amp;odd Computertasker
Blue white 4 3 Yoga Yogawear Curare Sportsbukser XFTqx4 Even amp;odd Toppe Even Mustard Toppe Toppe Even Mustard Active amp;odd Active Mustard Active amp;odd rrtdAqz