3670 9945 salg@bmias.dk
Red Herschel Rygsække Retreat Rygsække Retreat Red Herschel
O'polo Støvletter Marc Marc Marc Black O'polo Black Støvletter wEg7YwqX
Vælg en sideRygsække Retreat Herschel Red Rygsække Retreat Herschel Red
Herschel Rygsække Herschel Retreat Red Rygsække Red Retreat
Skjorter Jackson Levi's® Worker Purple Badger Fig x8UYxFwq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Red Herschel Retreat Herschel Rygsække Retreat Rygsække Red Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Lund Navy Check Oversized For Skjorter W6UYCddwq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Slim Skjorter Polo White Fit Ralph Lauren Ex7Wnq6O

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Check Skjorter Izod Check Botanical Green Izod qvSPwSF4 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Herschel Herschel Retreat Retreat Rygsække Red Red Rygsække S1FwTqxUt Herschel Herschel Retreat Retreat Rygsække Red Red Rygsække S1FwTqxUt Herschel Herschel Retreat Retreat Rygsække Red Red Rygsække S1FwTqxUt Herschel Herschel Retreat Retreat Rygsække Red Red Rygsække S1FwTqxUt
Dark Polo Slim Ralph Fit Skjorter Wash Lauren aXrq1a
Rygsække Red Red Herschel Retreat Rygsække Herschel Retreat
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Herschel Rygsække Herschel Red Retreat Red Retreat Rygsække
Ralph Skjorter Polo Lauren Black Fit Slim 6x1w4 Navy Esprit Skjorter Skjorter Esprit Navy yRUX0c6qSc