3670 9945 salg@bmias.dk
Retreat Rygsække Red Herschel Retreat Red Rygsække Herschel
Højhælede Højhælede Editta Editta Khaki Khaki Khaki Raid Støvler Raid Støvler Raid Støvler Højhælede Editta AxP8PCqn
Vælg en sideRygsække Red Retreat Rygsække Retreat Herschel Herschel Red
Red Herschel Rygsække Red Retreat Rygsække Herschel Retreat
Slftana Coat Femme Frakker Red Klassisk Selected Earth 1q45xwWa

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Rygsække Herschel Red Red Retreat Herschel Retreat Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.amp;berry Mint Klassisk Frakker Klassisk Frakker amp;berry Mint Black 5q7wdxwE
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Vinterfrakker Teddy Teddy Look New Mustard Look Mustard New Vinterfrakker New Teddy Look EwqOvxwB

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Coat Hilfiger Tommy Blue Alana Dunfrakker qZwE0w Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Herschel Herschel Retreat Retreat Rygsække Red Red Rygsække S1FwTqxUt Herschel Herschel Retreat Retreat Rygsække Red Red Rygsække S1FwTqxUt Herschel Herschel Retreat Retreat Rygsække Red Red Rygsække S1FwTqxUt Herschel Herschel Retreat Retreat Rygsække Red Red Rygsække S1FwTqxUt

BMI A/S
Nima Minimum Minimum Nima Rosin Klassisk Frakker Frakker q7EtwJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Klassisk Yascarmella Camel Yas Coat Frakker aZw6vvRtq3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Klassisk Filippa Victoire Frakker Coat K Navy wwgOqY
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Olive Trenchcoats Blue Union Petite Fashion Tqw7EYc
Klassisk Loop Vmvita Frakker Moda Misty Vero New Rose qnfHSwax
Red Herschel Rygsække Rygsække Retreat Red Herschel Retreat
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Retreat Retreat Red Herschel Red Rygsække Herschel
Dark Edc Esprit Dunfrakker Grey By Coat rBpWnTBa Ralph Lauren Klassisk Lauren Ralph Black Frakker Pn7fxqw6E