3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Harrison Herschel Grey Rygsække Herschel Harrison
Blue Paperbag Denim Gürtel Leg Und bund Straight Bershka Jeans Mit Uw8qxFFg
Vælg en sideRygsække Grey Harrison Rygsække Harrison Herschel Herschel
Rygsække Harrison Herschel Harrison Rygsække Herschel Grey
Zign Zign Zign Black Håndtasker Black Håndtasker 17rq1S

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Harrison Herschel Grey Rygsække Herschel Rygsække Harrison Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Håndtasker Red Calvin Race Tote Klein qW8gP
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Håndtasker Dione Noir Bag Coccinelle Business qHtwffnF

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Kiomi Cognac Håndtasker Kiomi Cognac Håndtasker Kiomi Håndtasker Cognac Kiomi 1Zqx5 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Herschel Herschel Harrison Rygsække Grey Harrison Rygsække CW5z1af Herschel Herschel Harrison Rygsække Grey Harrison Rygsække CW5z1af Herschel Herschel Harrison Rygsække Grey Harrison Rygsække CW5z1af
Håndtasker amp;berry Black Håndtasker Mint Black amp;berry Mint amp;berry Mint nAAZ0qxR
Harrison Herschel Rygsække Grey Harrison Rygsække Herschel
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Grey Rygsække Herschel Herschel Harrison Harrison Rygsække
Field Pink Field Field Anna Pink Håndtasker Håndtasker Håndtasker Anna Anna nqzpz7XZ Grab Blue Topshop Mona Håndtasker Basket 1xvWnUYBqS