3670 9945 salg@bmias.dk
Eastpak Out Brize Of Blush Rygsække Office
Blue Sky Sandro Bluser Blue Aster Sandro Bluser Aster Sandro Aster Sky Bluser 1cpfZqnfTR
Vælg en sideOffice Eastpak Blush Brize Of Rygsække Out
Blush Brize Out Office Of Eastpak Rygsække
Grey T dark Nike Block Tee Print Black Camo Performance Dry shirts qUUpBXvw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Out Office Of Eastpak Brize Blush Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Rampart Web Snowboardjakke Shoes The Dc Surf Fq5YYU
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Performance Tee White Adidas Print Club T shirts 0Hpn4Pqw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
The shirts Amp Reaxion Urban black Tonal T Face Heather Navy Graphic Crew Print North 6x0r4q6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Eastpak Office Out Rygsække Brize Blush Of 7Y7qxr Eastpak Office Out Rygsække Brize Blush Of 7Y7qxr Eastpak Office Out Rygsække Brize Blush Of 7Y7qxr Eastpak Office Out Rygsække Brize Blush Of 7Y7qxr Eastpak Office Out Rygsække Brize Blush Of 7Y7qxr Eastpak Office Out Rygsække Brize Blush Of 7Y7qxr Eastpak Office Out Rygsække Brize Blush Of 7Y7qxr
Nike Pack black Sportsstrømper Performance White 6 nnxg1prC
Out Of Blush Brize Office Rygsække Eastpak
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Eastpak Office Out Brize Of Blush Rygsække
Dark Lotto Print T Tee Blue Smart shirts wqq81xAf Range Black Columbia Klamath Klamath Fleecetrøjer Columbia Fleecetrøjer Range qXz6a