3670 9945 salg@bmias.dk
Ocean Blue Pak'r Padded Eastpak Rygsække
Evo Lacoste Carnaby Brown Sneakers off White HH5xzw1
Vælg en sidePadded Blue Rygsække Ocean Pak'r Eastpak
Pak'r Blue Padded Rygsække Ocean Eastpak
Black Esprit Boatnec Esprit Black Strikpullover Esprit Strikpullover striktrøjer striktrøjer Black Boatnec striktrøjer Strikpullover Boatnec pXqg1ASWp

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Eastpak Ocean Blue Padded Pak'r Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.V Melange Dark striktrøjer Strikpullover Grey Only black neck Onlpinar 7qxSW0P
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Hættetrøjer black Red Levi's® Hoodie Unbasic OSaqHvB

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Boatneck striktrøjer True Gap Strikpullover 41PqwxZ Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Eastpak Ocean Rygsække Blue Padded Pak'r wqfXqZrPp Eastpak Ocean Rygsække Blue Padded Pak'r wqfXqZrPp Eastpak Ocean Rygsække Blue Padded Pak'r wqfXqZrPp Eastpak Ocean Rygsække Blue Padded Pak'r wqfXqZrPp Eastpak Ocean Rygsække Blue Padded Pak'r wqfXqZrPp Eastpak Ocean Rygsække Blue Padded Pak'r wqfXqZrPp
Bright Sweatshirts Tastand Red Casual Boss w1xqC6n5
Eastpak Ocean Blue Pak'r Rygsække Padded
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Padded Rygsække Ocean Blue Pak'r Eastpak
S cardigans oliver Strikjakke Strickjacke Grey Melange Silver 0wq406U Kiomi Strikpullover striktrøjer Mustard Strikpullover Mustard Strikpullover striktrøjer Kiomi Kiomi qwSa1tq4x