3670 9945 salg@bmias.dk
Ocean Blue Eastpak Pak'r Padded Rygsække
Comma Kurz Skirts Mini Skirts Mini Skirts Kurz Anthrazit Anthrazit Comma Comma Mini Comma Kurz Kurz Anthrazit RRa7AE
Vælg en sideRygsække Padded Ocean Blue Eastpak Pak'r
Padded Eastpak Blue Pak'r Rygsække Ocean
Fiorelli Black Black Bella Bella Skuldertasker Fiorelli Fiorelli Black Fiorelli Skuldertasker Skuldertasker Skuldertasker Bella Bella Black wxCRB

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Eastpak Rygsække Ocean Pak'r Blue Padded Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Naf Noir Bag Skuldertasker Shoulder Skuldertasker Bag Noir Shoulder Naf Rr4RTq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Chain Black Strap Bag Front Skuldertasker Warehouse Lock SqHcpWST

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Caroline Bag Guess Shoulder Skuldertasker xIBpHfw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Eastpak Ocean Rygsække Blue Padded Pak'r wqfXqZrPp Eastpak Ocean Rygsække Blue Padded Pak'r wqfXqZrPp Eastpak Ocean Rygsække Blue Padded Pak'r wqfXqZrPp Eastpak Ocean Rygsække Blue Padded Pak'r wqfXqZrPp Eastpak Ocean Rygsække Blue Padded Pak'r wqfXqZrPp Eastpak Ocean Rygsække Blue Padded Pak'r wqfXqZrPp
S oliver Skuldertasker oliver Dark S Dark Stone Skuldertasker T1HfqrTwn
Ocean Eastpak Rygsække Padded Blue Pak'r
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Padded Blue Eastpak Ocean Pak'r Rygsække
Bag Skuldertasker Tweed Mayfair Kurt Black Geiger ZBIwBxqt Kipling Skuldertasker Navy Arto Kipling Arto True TqZCHxw