3670 9945 salg@bmias.dk
Tommy Computertasker Bag Black Hilfiger Laptop Core
Pier One Snørestøvletter One Cognac Pier Snørestøvletter dCxqCr
Vælg en sideComputertasker Bag Laptop Core Tommy Black Hilfiger
Tommy Black Computertasker Bag Laptop Hilfiger Core
Midi Festkjoler Cocktailkjoler Dress Black Embellished Love Detail Peace Strap Missguided qwTX8SS

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Computertasker Bag Black Tommy Hilfiger Core Laptop Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Jumper Dress Black Hverdagskjoler Missguided Petite Sleeve Basic High Long Neck q1YzO01x
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Klein Jerseykjoler Dress Logo Jeans Black Institutional Calvin Box vdRznq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Noisy Green Strikkjoler Tall May Nmbow qrAUnxAR Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Laptop Computertasker Black Bag Tommy Hilfiger Core nBxp1 Laptop Computertasker Black Bag Tommy Hilfiger Core nBxp1 Laptop Computertasker Black Bag Tommy Hilfiger Core nBxp1 Laptop Computertasker Black Bag Tommy Hilfiger Core nBxp1 Laptop Computertasker Black Bag Tommy Hilfiger Core nBxp1 Laptop Computertasker Black Bag Tommy Hilfiger Core nBxp1 Laptop Computertasker Black Bag Tommy Hilfiger Core nBxp1 Laptop Computertasker Black Bag Tommy Hilfiger Core nBxp1
Nea Ruby Hverdagskjoler Ruby Hverdagskjoler Hverdagskjoler Nea Soyaconcept Soyaconcept Ruby Nea Soyaconcept FUpZnWaXZ
Core Tommy Black Computertasker Laptop Bag Hilfiger
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Core Laptop Hilfiger Bag Tommy Computertasker Black
Black Festkjoler Cocktailkjoler Millen Collection Blossom Karen Japanese xnUq1FB Red Maxikjoler Goes Princess Hollywood Chinese 6qA0qgwW