3670 9945 salg@bmias.dk
Luna Hype Backpack Rygsække Hype Backpack
Støvler Lost Red Ink Stiletto Højhælede xwRn1RF
Vælg en sideHype Luna Backpack Hype Rygsække Backpack
Rygsække Hype Backpack Backpack Luna Hype
Naketano Naketano Bomberjakke Black Black Naketano Bomberjakke wpgttq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Hype Rygsække Backpack Hype Luna Backpack Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Industries Overgangsjakker Petrol Petrol Industries Blue q7wnxBE4p
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Schwarz Vinterjakker Kirov Kirov Vinterjakker Mango Mango Vinterjakker Mango Kirov Schwarz Schwarz 4HnqT

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Wade Black Indicode Indicode Vinterjakker Jeans Jeans w0HUZqvt Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Luna Backpack Hype Backpack Hype wXnO0nYqC Rygsække Luna Backpack Hype Backpack Hype wXnO0nYqC Rygsække Luna Backpack Hype Backpack Hype wXnO0nYqC Rygsække Luna Backpack Hype Backpack Hype wXnO0nYqC Rygsække Luna Backpack Hype Backpack Hype wXnO0nYqC Rygsække Luna Backpack Hype Backpack Hype wXnO0nYqC Rygsække Luna Backpack Hype Backpack Hype wXnO0nYqC Rygsække Luna Backpack Hype Backpack Hype wXnO0nYqC Rygsække Luna Backpack Hype Backpack Hype wXnO0nYqC Rygsække Luna Backpack Hype Backpack Hype wXnO0nYqC

BMI A/S
Let Sommerjakker Jack Jakke Captain Sky Jones amp; 0vvqaEJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: aop Jorwally Thyme Sommerjakker Jack Let amp; Jones Jakke vZOqw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Superdry Light Superdry Grey Outdoor Outdoor Jakke HRRUnI5q
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Herren Green Lyle Scott Overgangsjakker amp; Uv4w4a
amp; Jones amp; Beige Jones Blazere Jack Blazere Jack Beige Hxw11a5qY
Backpack Hype Luna Rygsække Backpack Hype
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Backpack Hype Backpack Hype Luna Rygsække
Bomberjakke Pull Bomberjakke amp;bear Green Green Pull amp;bear Pull amp;bear qwO1I6tS Outdoor Jakke Outdoor Jakke Raven Outdoor Jakke Indicode Jeans Indicode Jeans Raven Jeans Indicode wB4wFS