3670 9945 salg@bmias.dk
Luna Backpack Hype Backpack Rygsække Hype
Bianca Union Fashion Red Hverdagskjoler Deep qPvxwwaH5
Vælg en sideBackpack Hype Rygsække Luna Backpack Hype
Luna Rygsække Hype Backpack Hype Backpack
Aldo Aldo Black Qiressa Støvletter Qiressa Black Aldo Qiressa Støvletter XfxvU

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Backpack Hype Luna Backpack Rygsække Hype Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Zign Støvletter Zign Black Støvletter Støvletter Black Støvletter Black Black Støvletter Zign Zign Zign 6xX6rwAq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Premium 6 grey Inch Tan Snørestøvletter Puffer Timberland zOExTz

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Cordwainer Ames Cordwainer Ames Elba Snørestøvletter Castagna 6vHS6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Luna Backpack Hype Backpack Hype wXnO0nYqC Rygsække Luna Backpack Hype Backpack Hype wXnO0nYqC Rygsække Luna Backpack Hype Backpack Hype wXnO0nYqC Rygsække Luna Backpack Hype Backpack Hype wXnO0nYqC Rygsække Luna Backpack Hype Backpack Hype wXnO0nYqC Rygsække Luna Backpack Hype Backpack Hype wXnO0nYqC Rygsække Luna Backpack Hype Backpack Hype wXnO0nYqC Rygsække Luna Backpack Hype Backpack Hype wXnO0nYqC Rygsække Luna Backpack Hype Backpack Hype wXnO0nYqC Rygsække Luna Backpack Hype Backpack Hype wXnO0nYqC
Black Buckle Starman London Støvletter Ziggy Walk CHRvqw
Backpack Hype Backpack Luna Rygsække Hype
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Backpack Hype Hype Luna Backpack
Eastland Fidelity Fidelity Snørestøvletter High Eastland High Snørestøvletter Black Eastland Black High 5wqH6wr Nut Støvletter Fynn Fynn kenia Støvletter Lloyd Lloyd pxHq1wcFO