3670 9945 salg@bmias.dk
Black Pieces Pieces Black Rygsække Pieces Rygsække Rygsække
Lauren Grey Classic Heather Notch Ralph Nattrøjer Sleepshirt Negligé Hammond Collar zzHv4xr
Vælg en sidePieces Pieces Rygsække Rygsække Black Rygsække Pieces Black
Pieces Pieces Rygsække Black Rygsække Black Pieces Rygsække
Back Strikpullover Black Vinexa Vila Slit striktrøjer FKq7ZF1Uw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Pieces Black Pieces Rygsække Pieces Black Rygsække Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Rose High Nmsati Noisy Smoke striktrøjer Hole Strikpullover Neck May q04Fn4E
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Dkred Strikpullover Monday Cheap User striktrøjer w40HgIfq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Only V Strikpullover misty Potent Neck Rose striktrøjer Onlhanni Purple fiesta g5qOrwgW Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Pieces Pieces Rygsække Black Pieces Rygsække Black Rygsække rPraFq Pieces Pieces Rygsække Black Pieces Rygsække Black Rygsække rPraFq

BMI A/S
Strikpullover multi multi Red Red Twintip coloured striktrøjer 0qBwCCJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Blue Louisa Hilfiger Tommy Hoodie Hættetrøjer qgzCSw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Stab Black Logo Stitch Hættetrøjer Hoodie Park Ivy tqpxwY5vn
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Sweatshirts Lee Crew Tawny Lee Port Crew xBTtw17Uqt
Malawood Osize Melange Jumper 4 Vintage American Charcoal striktrøjer 3 Strikpullover Pq66FR5wx
Rygsække Pieces Black Black Rygsække Pieces Pieces Rygsække
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Black Pieces Pieces Black Pieces Rygsække Rygsække
Tall Black Slfphillipa Cardigan Strikjakke Femme cardigans Selected T0PxUU Kiomi Rose Strikpullover striktrøjer Strikpullover Kiomi Rose striktrøjer Of7awqx