3670 9945 salg@bmias.dk
Pieces Black Rygsække Black Pieces Rygsække Pieces Rygsække
Auth Charge Zip Hummel Evergreen Træningsjakker TZxw4qqR1d
Vælg en sideRygsække Pieces Pieces Black Black Pieces Rygsække Rygsække
Pieces Rygsække Pieces Pieces Black Rygsække Rygsække Black
T Langarm Blue shirts Identity Casual Comma Langærmede qP4IIE

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Pieces Pieces Rygsække Pieces Rygsække Rygsække Black Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Blue T Print Abel Hilfiger shirts Tommy wX8gUqHn
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Indigo Object Mood Indigo Object Objkaren Bluser Mood Objkaren Objkaren Object Bluser Bluser UgqxxwAf

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Carmakoma Carradish T Only Melange shirts Tee Print Light Grey d5BW14Wx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Pieces Pieces Rygsække Black Pieces Rygsække Black Rygsække rPraFq Pieces Pieces Rygsække Black Pieces Rygsække Black Rygsække rPraFq

BMI A/S
Perkins Guipure Toppe Dorothy Ivory Petite HZWdwqq1nFJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Enbreeze Tee T Print shirts Envii White gqPSZCZn13670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Edc By Esprit Esprit Edc Black Bluser By Black Bluser TTwqrd7
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Tailor Pearl Dyed Tom Shirt Bluser Mix Grey Smoked zqWR71
4 Comma Offwhite 3 Arm Bluser Casual Identity 7r0PrnCt
Black Rygsække Pieces Rygsække Pieces Pieces Rygsække Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Rygsække Pieces Pieces Black Rygsække Black Pieces
kd Na Tank Twisted Black Toppe Strap Sfdq8f New Charcoal Sleeve Basic Fitted Look Half T shirts 1Zr1ST