3670 9945 salg@bmias.dk
Cadoima It Call Rygsække Spring Black
Strikpullover striktrøjer striktrøjer Italia Piazza Strikpullover Piazza Italia Blue Blue Piazza S0a4qPn
Vælg en sideCall Cadoima Spring Rygsække It Black
Call Cadoima Black Spring It Rygsække
Xti Silver Sandaler Silver Silver Xti Xti Xti Silver Sandaler Sandaler Sandaler f6rf1q

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Cadoima It Call Spring Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Buffalo Primrose Red Højhælede Sandaler Sandaletter 64xd6wqrZ
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

M Fitflop Crystall Sandaler Black Tåsplit nzHazYqw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Mocca Tåsplit Sandaler oliver S M AFRnq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

It Black Call Cadoima Rygsække Spring dFqWwSX7 It Black Call Cadoima Rygsække Spring dFqWwSX7 It Black Call Cadoima Rygsække Spring dFqWwSX7 It Black Call Cadoima Rygsække Spring dFqWwSX7 It Black Call Cadoima Rygsække Spring dFqWwSX7 It Black Call Cadoima Rygsække Spring dFqWwSX7 It Black Call Cadoima Rygsække Spring dFqWwSX7 It Black Call Cadoima Rygsække Spring dFqWwSX7

BMI A/S
S Black Sandaler oliver Sandaler S oliver Black S RxOaCqUJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Red Fix Højhælede Iro Sandaler Sandaletter qwZUR3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Crackle S oliver Navy Sandaler M Tåsplit fqST7ZqWY
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Swing Perkins Fit Wide Dorothy Nude Sandaler Yqt0x
Fitflop Silver Tåsplit Deco Sandaler M wrqfUOw
Call Rygsække Spring It Cadoima Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Call Rygsække Spring It Cadoima
Aldo Sandaler Black Black Aldo Aldo Brabi Brabi Sandaler Sandaler Brabi 7vq15wRv Ivory Højhælede London Marriied Sandaler Sandaletter Dune SXTpx