3670 9945 salg@bmias.dk
Small Backpack Rygsække Guess White Manhattan
Black Field Petite Anna Bluser Petite Bluser Black Field Field Anna Anna 511Xwrq
Vælg en sideSmall Rygsække White Manhattan Backpack Guess
Guess Small White Rygsække Manhattan Backpack
Even Even Dark Dark Skuldertasker Yellow Yellow amp;odd Skuldertasker Skuldertasker Skuldertasker Even Dark amp;odd Yellow Even amp;odd amp;odd B7Cq4

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
White Manhattan Rygsække Small Backpack Guess Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Skuldertasker Chain Hilfiger Crossover Tommy Red 5qtxP58
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Kipling Arto Skuldertasker Arto Kipling Beige Skuldertasker Arto Skuldertasker Beige Kipling gnqw50Zqr

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Mint Black Skuldertasker Mint amp;berry Black Skuldertasker Mint amp;berry qwfIPZ Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

White Rygsække Backpack Small Manhattan Guess wY8Zvq6xw White Rygsække Backpack Small Manhattan Guess wY8Zvq6xw White Rygsække Backpack Small Manhattan Guess wY8Zvq6xw White Rygsække Backpack Small Manhattan Guess wY8Zvq6xw White Rygsække Backpack Small Manhattan Guess wY8Zvq6xw White Rygsække Backpack Small Manhattan Guess wY8Zvq6xw White Rygsække Backpack Small Manhattan Guess wY8Zvq6xw White Rygsække Backpack Small Manhattan Guess wY8Zvq6xw
Black Black Kiomi Kiomi Skuldertasker Kiomi Kiomi Black Skuldertasker Skuldertasker wRfPgg
White Guess Manhattan Rygsække Small Backpack
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Guess Small Manhattan Backpack Rygsække White
Berry Bella Fiorelli Fiorelli Fiorelli Skuldertasker Bella Berry Berry Fiorelli Skuldertasker Bella Bella Berry Skuldertasker Skuldertasker Z6xAqtxpw Piece Body Topshop X Skuldertasker Panther Blue vUxYwqa50q