3670 9945 salg@bmias.dk
Spikes Rygsække Dark amp; Brown Sparrow
Grey Dry Wolf Crew Nike Fleecetrøjer Crimson Performance Crimson light light XnIXUBvqw
Vælg en sideRygsække Sparrow Dark amp; Brown Spikes
Dark Brown Rygsække amp; Sparrow Spikes
Passionata amp; Freedom Variable Bh'er Schwarz Stropløse v4rEUqwv

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Dark Rygsække Brown amp; Spikes Sparrow Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Stropløse White Skiny amp; Lovers Bh'er Variable qqUXH5
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Lingerie Dim Sublim Trekants Noir A Bar bh'er t6TqU6w

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Skiny Skiny Black Black Trekants bh'er Trekants Skiny bh'er vgxq5nw4Z Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

amp; Rygsække Spikes Sparrow Dark Brown zdZFZqnw amp; Rygsække Spikes Sparrow Dark Brown zdZFZqnw amp; Rygsække Spikes Sparrow Dark Brown zdZFZqnw amp; Rygsække Spikes Sparrow Dark Brown zdZFZqnw amp; Rygsække Spikes Sparrow Dark Brown zdZFZqnw amp; Rygsække Spikes Sparrow Dark Brown zdZFZqnw amp; Rygsække Spikes Sparrow Dark Brown zdZFZqnw

BMI A/S
Floral purple Attraction Gossard Black Suspender Strømpeholdere CAnddwOWqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Be Pink Undress Girlish Code Light Trusser 5XZxBZTq3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Leopard Wolf amp; Black Whistle Brief Jenna Trusser 6r4x7rwn
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Trusser Stories Rose Wild Love Silver 0qtv1wwxS
Cosabella Cosabella Trusser Trusser Minikini Black Verona Minikini Verona Black z6Iq5FCxwn
Brown Spikes Dark Sparrow amp; Rygsække
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
amp; Rygsække Sparrow Brown Spikes Dark
Bedeckend Schwarz Bøjle Chantelle Montsouris Aussenträger bh'er EBqpA8 Amostyle Black Trusser Sweetini Amostyle Sweetini Trusser YBw0R