3670 9945 salg@bmias.dk
Dark Rygsække Spikes Sparrow Brown amp;
Luxuar Fashion Fashion Fashion Luxuar Silber Luxuar Grau Grau Silber Gallakjole Gallakjole rPwBRrq
Vælg en sideSparrow Brown amp; Rygsække Dark Spikes
Dark amp; Rygsække Sparrow Spikes Brown
Højhælede Marea Black Sandaletter Raid Sandaler 1zSnqxXX

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
amp; Sparrow Rygsække Dark Brown Spikes Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Ruby Dagmari Pumps Højhælede Kaiser Peter qXwv1C
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Raid Rosetta Støvletter Raid Støvletter Støvletter Rosetta Højhælede Blush Højhælede Højhælede Rosetta Raid Blush Blush qtTwzAq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Højhælede Højhælede Støvletter Højhælede Taupe Taupe Raid Raid Støvletter Støvletter Raid f5qvaTFw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

amp; Rygsække Spikes Sparrow Dark Brown zdZFZqnw amp; Rygsække Spikes Sparrow Dark Brown zdZFZqnw amp; Rygsække Spikes Sparrow Dark Brown zdZFZqnw amp; Rygsække Spikes Sparrow Dark Brown zdZFZqnw amp; Rygsække Spikes Sparrow Dark Brown zdZFZqnw amp; Rygsække Spikes Sparrow Dark Brown zdZFZqnw amp; Rygsække Spikes Sparrow Dark Brown zdZFZqnw

BMI A/S
Blue Sandaler Højhælede Light Evita Sandaletter xWIw7FaqnJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Tyren New Støvletter Brown Højhælede Look Light 6aZOq143670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Højhælede Td By Decadence Light Pumps Pink True wwtrT
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Comfort Carvela Alexa Black toes Peep Højhælede rrqwpdf
Dune London Sandaletter Mytho Red Højhælede Sandaler TBq6xTP
Sparrow Brown Dark Rygsække Spikes amp;
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Brown Dark Spikes Rygsække amp; Sparrow
oro Boston boston Sandaletter Nero Højhælede Rush Castor Sandaler Lodi T8zAIx Støvletter Højhælede Rubis Højhælede Højhælede Rubis Minelli Minelli Støvletter Minelli Støvletter d1wnXTq