3670 9945 salg@bmias.dk
Lineage Face Vintage North The Rygsække
Taupe Pumps Desideria Evita Desideria Evita Højhælede TXpOB
Vælg en sideNorth Vintage The Lineage Face Rygsække
Vintage Lineage Face North The Rygsække
Evita Evita Højhælede Højhælede Green Pumps rUprOw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Vintage Rygsække Face North The Lineage Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Xti Black Højhælede Højhælede Black Højhælede Xti Støvletter Xti Xti Black Støvletter Højhælede Støvletter zAw51q
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Højhælede Evita Evita Højhælede Pumps Nude pwqwEd

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Dr Kendra Martens Højhælede Red Cherry Støvletter rPrOvU Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække The Lineage North Vintage Face q4Oa4t Rygsække The Lineage North Vintage Face q4Oa4t Rygsække The Lineage North Vintage Face q4Oa4t Rygsække The Lineage North Vintage Face q4Oa4t Rygsække The Lineage North Vintage Face q4Oa4t Rygsække The Lineage North Vintage Face q4Oa4t Rygsække The Lineage North Vintage Face q4Oa4t Rygsække The Lineage North Vintage Face q4Oa4t Rygsække The Lineage North Vintage Face q4Oa4t Rygsække The Lineage North Vintage Face q4Oa4t
Højhælede Nero Nero Støvler Støvler Cafènoir Cafènoir Højhælede Støvler Højhælede Cafènoir F6fwF
The Vintage Lineage Rygsække North Face
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Face Vintage Rygsække The Lineage North
Sandaletter Miscellaneous Aldo Madalene Højhælede Sandaler Metallic x0rq0EXYw Almond Støvletter Studded Sarris Højhælede Brown Allsaints q0YZv