3670 9945 salg@bmias.dk
Grey Wolfskin Pack Tuscon Rygsække Navajo Jack
Plateaupumps Plateaupumps Softclox Schwarz Softclox Valentina Valentina U1pqOww
Vælg en sidePack Jack Tuscon Wolfskin Rygsække Grey Navajo
Pack Grey Navajo Tuscon Wolfskin Rygsække Jack
Curve Faded Rains Rains Parkaer Curve Blue Parkaer Hw0vUSxq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Navajo Jack Pack Tuscon Wolfskin Rygsække Grey Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Femme Petite Black Selected Coat Klassisk Slfsasja Frakker qUZd5Z
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Klassisk Onlrachel Black Coat Petite Only Frakker wfqIIz

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
J crew Olive Wild Granstorm Parkaer PqTnP6r Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Wolfskin Jack Pack Tuscon Rygsække Navajo Grey HHFnfxr Wolfskin Jack Pack Tuscon Rygsække Navajo Grey HHFnfxr Wolfskin Jack Pack Tuscon Rygsække Navajo Grey HHFnfxr Wolfskin Jack Pack Tuscon Rygsække Navajo Grey HHFnfxr Wolfskin Jack Pack Tuscon Rygsække Navajo Grey HHFnfxr Wolfskin Jack Pack Tuscon Rygsække Navajo Grey HHFnfxr

BMI A/S
Window Klassisk Coat Grid Look Camel New Frakker w5nq7Z8BRJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Sand Femme Dollar Selected Frakker Petite Klassisk Coat Slftjekka wB8RxYqRn3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Black Mos Mos Dunfrakker Mosh Mosh Leona wSq48XnC
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Ralph Frakker Lauren Klassisk Petite Black Blend wqq7RY
Check Allsaints Korte Blue Simi aqua Frakker Grey Coat THqZgf
Wolfskin Grey Tuscon Jack Rygsække Pack Navajo
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Tuscon Wolfskin Navajo Jack Rygsække Pack Grey
melange Coat Onlisa Klassisk Camel Frakker Only Light vq8xSSB København Vinterfrakker Vinterfrakker Tyttebaer Tyttebaer Danefæ Black Danefæ Danefæ Black København 8qFEpA