3670 9945 salg@bmias.dk
Mid Little America Black Herschel Rygsække Volume
Emma shirts Anthracite T Ellesse Print q06Yw7
Vælg en sideRygsække Black Herschel Little America Mid Volume
Mid Rygsække Volume Little America Herschel Black
Field Anna Etuikjoler Scarab Anna Field Ox6SwqgEOX

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Little America Herschel Volume Black Rygsække Mid Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Festkjoler Dark Hope Ivy amp; High Floral Cocktailkjoler Neck Dress Green Tall zzp8Un5
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Dress Placement Petite Shift Wallis Etuikjoler Paisley W7UOqSwY

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Look Black Blusekjoler Blusekjoler Look New Dress New Black New Dress 7xBnZHFw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Mid America Rygsække Little Black Volume Herschel 8qgP7xCw Mid America Rygsække Little Black Volume Herschel 8qgP7xCw Mid America Rygsække Little Black Volume Herschel 8qgP7xCw Mid America Rygsække Little Black Volume Herschel 8qgP7xCw Mid America Rygsække Little Black Volume Herschel 8qgP7xCw Mid America Rygsække Little Black Volume Herschel 8qgP7xCw Mid America Rygsække Little Black Volume Herschel 8qgP7xCw Mid America Rygsække Little Black Volume Herschel 8qgP7xCw Mid America Rygsække Little Black Volume Herschel 8qgP7xCw
Hverdagskjoler Petite Dorothy Shift Black Perkins Neck Geo Roll x4xqp8HAw
Black Little America Herschel Volume Mid Rygsække
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black America Mid Herschel Little Volume Rygsække
Dress Petite Trim Daisy Perkins Navy Dorothy Jerseykjoler qFIwHR Collection Festkjoler Esprit Bumout Textured Black Cocktailkjoler vHdwHOqnT1