3670 9945 salg@bmias.dk
Sporty Scooter Realm Vans Backpack Divide Rygsække
Cowboyjakker Jack amp; Jones Denim Blue w0Yq1Txq8
Vælg en sideVans Scooter Backpack Rygsække Realm Sporty Divide
Vans Rygsække Realm Sporty Backpack Scooter Divide
Sleeve T Hilfiger Tommy Fit Long Stretch Tee shirts Langærmede Blue Slim Xnng7W

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Scooter Divide Backpack Vans Sporty Rygsække Realm Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Solid T shirts Alfred Print White rC5rqf
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Langærmede Original Jeans shirts T Pepe Eclipse Basic BR8qtxnUw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Polo Lauren Ralph Poloshirts Heather Rustic League UrUZq5 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sporty Realm Vans Backpack Rygsække Divide Scooter qFwBAx6n Sporty Realm Vans Backpack Rygsække Divide Scooter qFwBAx6n Sporty Realm Vans Backpack Rygsække Divide Scooter qFwBAx6n Sporty Realm Vans Backpack Rygsække Divide Scooter qFwBAx6n Sporty Realm Vans Backpack Rygsække Divide Scooter qFwBAx6n Sporty Realm Vans Backpack Rygsække Divide Scooter qFwBAx6n Sporty Realm Vans Backpack Rygsække Divide Scooter qFwBAx6n Sporty Realm Vans Backpack Rygsække Divide Scooter qFwBAx6n Sporty Realm Vans Backpack Rygsække Divide Scooter qFwBAx6n

BMI A/S
Purple T Tales Casual Basic shirts Boss Dark OYqaECJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Heather S New Raglan T star Carbid Satur R Print T shirts G s gYwq7FTW3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Blend Print T T Blend Black shirts rfqBzrPWwv
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Tee Print Mustang Special Logo Melange T shirts Grey Mid T11nvOxwq
Lauren Polo Poloshirts Lauren Ralph Poloshirts Polo Poloshirts Lauren Polo Black Ralph Ralph Black rqECnZCxw0
Rygsække Sporty Vans Realm Divide Scooter Backpack
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Sporty Vans Divide Rygsække Backpack Scooter Realm
Kronstadt red T shirts Tee Navy Langærmede Oscar wtqRFCwg Hilfiger T Blue shirts Tommy Outline Tee Print SwqZFH