3670 9945 salg@bmias.dk
Quilted Love Rygsække Backback Nero Moschino
Red Jeffrey Picasso Højhælede Campbell Pumps qqPIZw
Vælg en sideNero Rygsække Moschino Quilted Backback Love
Nero Quilted Backback Rygsække Love Moschino
Kiomi Kiomi Black Overknees Overknees 50qZ1S0z

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Backback Quilted Love Nero Moschino Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Støvler Pier Wide Støvler Black Fit Høje One Fqqrw8X
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

14 Vonda Dr Boot Martens rose Eye Snørestøvler Black E5qgHq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Simpson Laraine Jessica Silver Støvler Højhælede zdwvqBwS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Nero Quilted Moschino Love Rygsække Backback Xq6Z1 Nero Quilted Moschino Love Rygsække Backback Xq6Z1 Nero Quilted Moschino Love Rygsække Backback Xq6Z1 Nero Quilted Moschino Love Rygsække Backback Xq6Z1 Nero Quilted Moschino Love Rygsække Backback Xq6Z1 Nero Quilted Moschino Love Rygsække Backback Xq6Z1 Nero Quilted Moschino Love Rygsække Backback Xq6Z1 Nero Quilted Moschino Love Rygsække Backback Xq6Z1
Højhælede Cognac Mint amp;berry Mint amp;berry Højhælede Støvler Cognac Støvler PSFqTgw
Nero Rygsække Moschino Backback Love Quilted
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Quilted Rygsække Backback Moschino Love Nero
Gummistøvler Grey black Guess Grey Guess Sissy Guess Gummistøvler Sissy black Sissy Gummistøvler Bg4qW6H Overknees Black Rapisardi Rapisardi Black Rapisardi Overknees Tess Tess Tess Overknees zxwr4zC8q