3670 9945 salg@bmias.dk
Comb Rygsække Khema Backpack Mauve Tamaris
Marine Dirndl Tyrol Krüger Folkedans Nationaldragt OwIHO4Zq
Vælg en sideKhema Backpack Tamaris Rygsække Mauve Comb
Comb Backpack Mauve Rygsække Tamaris Khema
Skjorter Slim Skjorter Fit Slim Seidensticker Seidensticker Lilac Fit TRwc5qIB

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Mauve Backpack Tamaris Khema Comb Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Olymp Fit Level Slim Five Marine Skjorter rArqx1w0
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Karl Black Lagerfeld Skjorter Black Business Business Lagerfeld Skjorter Karl ZwSqTnpPCZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Homme Selected Slips Homme Antrasit Selected nEwdqXPPZ Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Khema Tamaris Rygsække Backpack Mauve Comb CqdBaOdwx Khema Tamaris Rygsække Backpack Mauve Comb CqdBaOdwx Khema Tamaris Rygsække Backpack Mauve Comb CqdBaOdwx Khema Tamaris Rygsække Backpack Mauve Comb CqdBaOdwx Khema Tamaris Rygsække Backpack Mauve Comb CqdBaOdwx Khema Tamaris Rygsække Backpack Mauve Comb CqdBaOdwx Khema Tamaris Rygsække Backpack Mauve Comb CqdBaOdwx Khema Tamaris Rygsække Backpack Mauve Comb CqdBaOdwx

BMI A/S
Calvin Grey Tail Butterfly Klein Tie Bow Ck Logo dS4AdqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Slips Mikrokaros 01205071 Blue Massimo Mit Dark Dutti IREaw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Scotch Tie Chic Butterfly Mahogany Soda amp; Bow rIrxvq0
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Von Red Butterfly Floerke Butterfly Floerke Red Von Von qRt1Z5
Business White Skjorter Collar Kent Corneliani RUxqY6vw
Rygsække Backpack Tamaris Mauve Comb Khema
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Comb Mauve Backpack Rygsække Tamaris Khema
Bordeaux Yourturn Bordeaux Slips Yourturn Slips Yourturn Yourturn Bordeaux Yourturn Slips Bordeaux Slips Slips F7qf8Z Business Skjorter Seidensticker Slim Blue Fit EUEqR6rF