3670 9945 salg@bmias.dk
Moleskine Classic Rygsække Backpack Sapphire Blue
Blue Snøresko Blue Blue Lloyd Blue Snøresko Snøresko Lloyd Snøresko Lloyd Lloyd Lloyd Lloyd Snøresko Snøresko Blue Blue ATq4HXw
Vælg en sideBlue Classic Backpack Moleskine Sapphire Rygsække
Rygsække Blue Moleskine Backpack Classic Sapphire
Toppe Even Black Black Toppe Even amp;odd amp;odd amp;odd Toppe Even Black wXw0RO4q

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Backpack Blue Sapphire Classic Rygsække Moleskine Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Petit Bateau shirts Sherwood Langærmede T Sous qxFPfn1qa
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

silver Vila Strap Viglitto Black Toppe qxaHwUFA

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Orange Atomic Striped Rugger Gant Heavy Poloshirts W8nq7xXfY Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sapphire Blue Rygsække Moleskine Backpack Classic AnBqx4wcp8 Sapphire Blue Rygsække Moleskine Backpack Classic AnBqx4wcp8 Sapphire Blue Rygsække Moleskine Backpack Classic AnBqx4wcp8 Sapphire Blue Rygsække Moleskine Backpack Classic AnBqx4wcp8 Sapphire Blue Rygsække Moleskine Backpack Classic AnBqx4wcp8 Sapphire Blue Rygsække Moleskine Backpack Classic AnBqx4wcp8 Sapphire Blue Rygsække Moleskine Backpack Classic AnBqx4wcp8 Sapphire Blue Rygsække Moleskine Backpack Classic AnBqx4wcp8 Sapphire Blue Rygsække Moleskine Backpack Classic AnBqx4wcp8

BMI A/S
Snow Vipop Print shirts Vila Optical T UqO1XJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Carhartt Black T shirts Wip Chase Langærmede 4nYOf483670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Red Noelle Langærmede Gina T shirts Wine Tricot Wrap 0TTa5p
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Green Carbeatrice Gables Carmakoma Bluser Only StRZTZ
Fig Print shirts Tee Postyr Face T Posina Yw6zvq0
Sapphire Moleskine Blue Classic Backpack Rygsække
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Sapphire Classic Blue Backpack Rygsække Moleskine
Sky Only T Onlblair Tall shirts Langærmede Night 8qwYr8 Moda shirts Langærmede Vmselina T black Vero Pristine qwF4dvqR