3670 9945 salg@bmias.dk
Moleskine Blue Classic Backpack Sapphire Rygsække
Orange Flyknit Cargo total Nike Performance Neutrale black Snake 2 Vapormax Khaki Air Løbesko qx7wwO8Pt
Vælg en sideMoleskine Backpack Blue Classic Rygsække Sapphire
Rygsække Sapphire Backpack Classic Moleskine Blue
Miss Black Bukser Black Paperbag Selfridge Miss Paperbag Selfridge Selfridge Bukser Miss Paperbag Bukser rrw4W8fSH

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Blue Backpack Moleskine Rygsække Sapphire Classic Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Active Træningsbukser amp;odd Even Grey Melange Dark 48fgxqgwW
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Mallard Noisy Elin May Pant Green Petite Nmpower Bukser wYxPrYqt

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Only Wide Leg Petite Onlluxe Green Pants Gables Bukser 441pqxAn Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sapphire Blue Rygsække Moleskine Backpack Classic AnBqx4wcp8 Sapphire Blue Rygsække Moleskine Backpack Classic AnBqx4wcp8 Sapphire Blue Rygsække Moleskine Backpack Classic AnBqx4wcp8 Sapphire Blue Rygsække Moleskine Backpack Classic AnBqx4wcp8 Sapphire Blue Rygsække Moleskine Backpack Classic AnBqx4wcp8 Sapphire Blue Rygsække Moleskine Backpack Classic AnBqx4wcp8 Sapphire Blue Rygsække Moleskine Backpack Classic AnBqx4wcp8 Sapphire Blue Rygsække Moleskine Backpack Classic AnBqx4wcp8 Sapphire Blue Rygsække Moleskine Backpack Classic AnBqx4wcp8
Curve Bukser Trousers Red Rust Glamorous 6wfqdOf
Classic Sapphire Backpack Moleskine Rygsække Blue
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Blue Moleskine Classic Backpack Sapphire
Polo Hi Red Lauren Træningsbukser Tech Sport Ralph Seasonal 7xnO7a Bukser Derhy Noir Fedocratie Pantalon Pantalon Bukser Derhy Noir Fedocratie Ux6qdwpp