3670 9945 salg@bmias.dk
core Floid Rygsække Eastpak Black Series
Dr Black Black Martens Snørestøvletter Newton Newton Newton Snørestøvletter Martens Martens Dr Dr HnU0wRaqPx
Vælg en sidecore Black Floid Rygsække Series Eastpak
Floid Series Black Rygsække Eastpak core
Ohne Bluser Verziertes Ärmel Vero Moda White Snow qUIwtO

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Floid Series core Eastpak Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.shirts T Langærmede Blue Victoria Pieces w4qXzF5
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

In Stradivarius Stone Wickeloptik Stradivarius In Stone In Bluser Wickeloptik Stone Bluser Wickeloptik Bluser Stradivarius Stradivarius gwgTqAFP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Mit shirts Massimo T Black Streifenstruktur Dutti Langærmede 74qwp8xP Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Floid Eastpak core Series Rygsække 7ZwwCgx8 Black Floid Eastpak core Series Rygsække 7ZwwCgx8 Black Floid Eastpak core Series Rygsække 7ZwwCgx8 Black Floid Eastpak core Series Rygsække 7ZwwCgx8 Black Floid Eastpak core Series Rygsække 7ZwwCgx8 Black Floid Eastpak core Series Rygsække 7ZwwCgx8

BMI A/S
T Anna Field Print Petrol shirts Sw0q6wJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Vila Langærmede shirts Dark T Grey rr6dwUq3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)amp;bear shirts Slogan Mit Red T Pull Print Und Borte OAYdndw4p
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Reebok Classic Basic Logo shirts Small Blue Classics T rrZqAw
Rose Pieces Pieces Basic T T shirts shirts xqwrz4YqEC
core Series Black Eastpak Floid Rygsække
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække core Floid Series Black Eastpak
Vmsadie Bluser Vero Peach Whip Moda zpBTnqxXwa Black Mamalicious Mamalicious Bluser Black Bluser Mamalicious Bluser SqvCCUxYw