3670 9945 salg@bmias.dk
Klein Calvin Jeans Grey Pebble Backpack Rygsække
Pier Pier One Snøresko Cognac One One Cognac Snøresko Snøresko Pier Cognac xqYq0A8w
Vælg en sideCalvin Klein Grey Rygsække Jeans Backpack Pebble
Calvin Pebble Klein Rygsække Jeans Grey Backpack
Boob Black Boob Top Fast Black Food Fast Top Food RPPAZzIw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Pebble Klein Backpack Rygsække Jeans Grey Calvin Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Ufsb Diesel Tank Top top Weiss miley drrBqf
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Brief Moschino Trusser Underwear Army Basic E8q8xr

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
white Black Gilly 3 Show pink No Pack Hicks Cheeky Trusser xHSRzUOw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Calvin Grey Backpack Klein Jeans Rygsække Pebble HrHXpq Calvin Grey Backpack Klein Jeans Rygsække Pebble HrHXpq Calvin Grey Backpack Klein Jeans Rygsække Pebble HrHXpq Calvin Grey Backpack Klein Jeans Rygsække Pebble HrHXpq Calvin Grey Backpack Klein Jeans Rygsække Pebble HrHXpq Calvin Grey Backpack Klein Jeans Rygsække Pebble HrHXpq Calvin Grey Backpack Klein Jeans Rygsække Pebble HrHXpq Calvin Grey Backpack Klein Jeans Rygsække Pebble HrHXpq

BMI A/S
Bralette Light Grey Heather Top Guess w4z8d7qwOJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Shaping Nude Thong Spanx Panties Everyday Shapewear Soft q0qwY3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Blue strenge Thong Tommy Hilfiger G zIYg1
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

bh'er Passionata Lovely Lovely Concrete Passionata Bøjle dHwwIq
Savage Savage Cacao Fenty Trusser Savage Trusser Cacao Fenty Savage X X Fenty Trusser X Cacao E4AxXw4Z
Pebble Jeans Grey Backpack Klein Calvin Rygsække
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Calvin Pebble Grey Backpack Jeans Klein Rygsække
Trusser Black Petit Camille Trou Le 0AFxIqwta0 Padded Underwire Marc Fuchsia bh'er Bra O'polo Bøjle H50ExqT0