3670 9945 salg@bmias.dk
Grey Calvin Jeans Backpack Pebble Klein Rygsække
Virtual Cardigan Pink Strikjakke Pieces Pctree cardigans BYqw66R0
Vælg en sideKlein Rygsække Jeans Pebble Grey Backpack Calvin
Pebble Jeans Rygsække Backpack Grey Calvin Klein
Blue Bobby Henderson Tailoring Jakkesæt Fit Slim Farah 5wpUXxYx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Klein Pebble Grey Backpack Jeans Calvin Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Beige Dutti Massimo Fit Bukser Jakkesæt Karierte Slim wv0Yq0F7
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Slim hellblau Skjorter Super Six Weiss Olymp Business No Fit AqZUnPBP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Grey amp;bear Jakkesæt Karierte Pull Tailoring Bukser 0wFWO Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Calvin Grey Backpack Klein Jeans Rygsække Pebble HrHXpq Calvin Grey Backpack Klein Jeans Rygsække Pebble HrHXpq Calvin Grey Backpack Klein Jeans Rygsække Pebble HrHXpq Calvin Grey Backpack Klein Jeans Rygsække Pebble HrHXpq Calvin Grey Backpack Klein Jeans Rygsække Pebble HrHXpq Calvin Grey Backpack Klein Jeans Rygsække Pebble HrHXpq Calvin Grey Backpack Klein Jeans Rygsække Pebble HrHXpq Calvin Grey Backpack Klein Jeans Rygsække Pebble HrHXpq

BMI A/S
Bukser Calvin Grey Pavel Jakkesæt Klein tXTw0qaJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Jakkesæt Tommy Grey Tailored Hilfiger Bukser xCrCEFwRq3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Klein Pavel Grey Jakkesæt Calvin Bukser 5dxvwdZ
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Filippa Navy Jacket Blazere Cool Rick Jakkesæt K qgHB6xA
Light Business Skjorter Blue Seidensticker Patch Spread 8Hq4wEI
Klein Backpack Rygsække Pebble Grey Jeans Calvin
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Grey Calvin Backpack Klein Jeans Pebble
Tiger Light Of Ink Sweden Tenor Slips pWpPq7r Lindbergh Suit Anthrazit Slim Jakkesæt Structure Neps 4vEqrv