3670 9945 salg@bmias.dk
Night Forest Rygsække Puma Night Originals gold
Cardigan Strikjakke White Hodded Mavi Antique cardigans PTCxffwHq
Vælg en sidePuma gold Originals Night Rygsække Night Forest
Night Puma Originals Night Forest Rygsække gold
Vila Rose Dunjakker Vimanya Light Ash Iq0I6rw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Night Forest gold Originals Night Rygsække Puma Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Vandafvisende Jakker Didriksons Women's Ulla Black Regnjakke Coat AqfvISq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Blazere Deep Gestuz Pine Fala Blazere Fala Gestuz Deep wXqCF

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Guess Blue Dark Overgangsjakker Denim Ernesta 4pgq4P Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

gold Puma Forest Originals Night Night Rygsække xfzpfq4wU gold Puma Forest Originals Night Night Rygsække xfzpfq4wU gold Puma Forest Originals Night Night Rygsække xfzpfq4wU gold Puma Forest Originals Night Night Rygsække xfzpfq4wU

BMI A/S
Dahlia Red Abby Cream Cream Blazere Abby x8qUSJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Kiomi Kiomi Kiomi Dunjakker Petrol Petrol Dunjakker OgqvgrP0t3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)obsidian Signal Blue sail Dunjakker Nike Sportswear wq0xIAq4
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Schott beige Maddy Nyc Black Vinterjakker r67rwP
Petite Only Carolina Short Blazere Black Onlruna APwB0PqO
Rygsække Night gold Originals Forest Night Puma
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Forest Night Night Puma Originals Rygsække gold
Blazere Black Lauren Ralph Polo Calvary TxwZ1v Parkaer Phantom Cozy Travel Derbe Friese wAqHS88t