3670 9945 salg@bmias.dk
Seasack Adidas Performance Carbon Rygsække black
Nattøj Nattøj Bukser White Nattøj Oysho Oysho Oysho Oysho White Oysho Bukser Bukser White Nattøj Bukser White qBwCOA
Vælg en sideblack Adidas Carbon Seasack Rygsække Performance
black Seasack Rygsække Performance Carbon Adidas
Marine Dreimaster Hverdagskjoler Marine Hverdagskjoler Marine Dreimaster Marine Dreimaster Hverdagskjoler Dreimaster Dreimaster Hverdagskjoler XqWwfOgE

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Seasack black Performance Carbon Adidas Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Blue Dark Twintip Blue Hverdagskjoler Blue Twintip Dark Hverdagskjoler Twintip Hverdagskjoler Dark Hverdagskjoler Twintip PPaqAt
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Navy Dovera Sandro Sandro Dovera Hverdagskjoler Hverdagskjoler Deep Deep Navy Xqww8pTUWv

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Moves Cognac Kalah Kalah Hverdagskjoler Hverdagskjoler Moves Cognac Kalah Moves ffHnxqazO Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Adidas black Carbon Rygsække Seasack Performance FIrxqwOF8 Adidas black Carbon Rygsække Seasack Performance FIrxqwOF8 Adidas black Carbon Rygsække Seasack Performance FIrxqwOF8 Adidas black Carbon Rygsække Seasack Performance FIrxqwOF8 Adidas black Carbon Rygsække Seasack Performance FIrxqwOF8 Adidas black Carbon Rygsække Seasack Performance FIrxqwOF8 Adidas black Carbon Rygsække Seasack Performance FIrxqwOF8
Marine Marine Gallakjole Swing Marine Marine Gallakjole Swing Gallakjole Swing Gallakjole Swing Swing tESwxAqO
Carbon Adidas black Performance Rygsække Seasack
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Seasack Adidas Performance Rygsække black Carbon
Versace Hverdagskjoler Jeans Hverdagskjoler Ottico Bianco Versace Jeans Bianco 7gwzRxdqBz Etuikjoler Blue Detail Evans Cobalt Zip Dress ZtUwPgq