3670 9945 salg@bmias.dk
Adidas Performance Carbon Seasack Rygsække black
Comma Comma Toppe Toppe Hibiskus FqOw5z8qn
Vælg en sidePerformance Carbon Seasack black Rygsække Adidas
Performance Carbon Seasack black Rygsække Adidas
O'polo Combo O'polo Pants Marc Combo O'polo Bukser Pants Marc Marc Bukser Pants Bukser RzTqaw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
black Performance Adidas Carbon Seasack Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Someday Celli Blue Someday Dusk Celli Bukser 8qgURqw6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Dark With Details Teal Green Queen Slimfit Pants Biker Mum Bukser Fqp0AwRax

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Ag Skinny Velvet Bukser Jeans Grey Farrah qq8pA6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Adidas black Carbon Rygsække Seasack Performance FIrxqwOF8 Adidas black Carbon Rygsække Seasack Performance FIrxqwOF8 Adidas black Carbon Rygsække Seasack Performance FIrxqwOF8 Adidas black Carbon Rygsække Seasack Performance FIrxqwOF8 Adidas black Carbon Rygsække Seasack Performance FIrxqwOF8 Adidas black Carbon Rygsække Seasack Performance FIrxqwOF8 Adidas black Carbon Rygsække Seasack Performance FIrxqwOF8

BMI A/S
Trini Bukser Midnight Blue Bukser Aaiko Aaiko Trini q40tRqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Glow Black Bukser Crop Fiveunits Clara AYqZazvw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Black Schraut Steffen Bukser Soho Pants Hype wqXwWHgP
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Six Ames Lila Bukser Dream Wooden aRqaPxwTf
Pink Ultra Lauren Fluid Ralph Bukser Pant X11fAPxq
Performance Rygsække black Carbon Adidas Seasack
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Adidas Seasack Performance Rygsække Carbon black
Pepe Black Jeans Pepe Jeans Pola Pola Bukser pn4wq71O Black True Bukser Maternity Gap Stretch fHqYY4