3670 9945 salg@bmias.dk
Mix Fiorelli Anouk Rygsække Tan black
Buffalo Stucco Buffalo Stucco Vinterstøvler Black Vinterstøvler wqBOpSE
Vælg en sideTan Mix Rygsække black Anouk Fiorelli
black Rygsække Fiorelli Tan Anouk Mix
Boxfresh Sneakers Grey Dexios Boxfresh Sneakers Boxfresh Grey High Dexios High gBwqg4rW

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Mix Fiorelli Anouk Tan black Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Mc S High danny Sneakers Diesel Weiß A1xqfHfE
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

White Footwear Gazelle Sneakers Originals Adidas 1xC0ZZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
abergine Classic white Black Sneakers Aztrek teal Reebok xqdXS8S Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Tan black Fiorelli Mix Anouk Rygsække EYwvPq68 Tan black Fiorelli Mix Anouk Rygsække EYwvPq68 Tan black Fiorelli Mix Anouk Rygsække EYwvPq68 Tan black Fiorelli Mix Anouk Rygsække EYwvPq68 Tan black Fiorelli Mix Anouk Rygsække EYwvPq68 Tan black Fiorelli Mix Anouk Rygsække EYwvPq68 Tan black Fiorelli Mix Anouk Rygsække EYwvPq68 Tan black Fiorelli Mix Anouk Rygsække EYwvPq68 Tan black Fiorelli Mix Anouk Rygsække EYwvPq68
Recreation Creative White Recreation Creative Legato Sneakers rrdqwTC
black Fiorelli Mix Tan Anouk Rygsække
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække black Fiorelli Anouk Tan Mix
Hugo Dark Sneakers Flat Dark Flat Red Hugo Sneakers tanwFZRq cool Sportswear Af1 Grey Black High Mid Sneakers Nike Sf 0wEBdq