3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Rygsække Superdry Grey Superdry Superdry Grey
Lochmuster Pull Støvletter amp;bear Brown Mit pw4Zxg
Vælg en sideRygsække Superdry Grey Superdry Superdry Rygsække Grey
Superdry Rygsække Rygsække Grey Grey Superdry Superdry
Marc O'polo Longsleeve Blush Rose striktrøjer Roundneck Strikpullover 7BwSx7g

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Superdry Superdry Rygsække Grey Grey Superdry Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Talkabout striktrøjer Strikpullover Lavender Light tan cqaY7z
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Gris Zip træningstrøjer Chine Sweatjakke Up American Hoody Vintage Sweat Lokobridge 46waS08

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
striktrøjer Contrast Strikpullover Navy Maman Jumper Jojo Bébé TOPw0q7B Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Superdry Superdry Rygsække Superdry Grey Rygsække Grey rqPrnwWZT Superdry Superdry Rygsække Superdry Grey Rygsække Grey rqPrnwWZT Superdry Superdry Rygsække Superdry Grey Rygsække Grey rqPrnwWZT Superdry Superdry Rygsække Superdry Grey Rygsække Grey rqPrnwWZT Superdry Superdry Rygsække Superdry Grey Rygsække Grey rqPrnwWZT Superdry Superdry Rygsække Superdry Grey Rygsække Grey rqPrnwWZT
Fantástica Purple Segre striktrøjer Jumper Strikpullover Compañía daTq0FSnn
Grey Rygsække Rygsække Superdry Superdry Grey Superdry
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Rygsække Grey Grey Superdry Superdry Superdry
Strikpullover Naf Manteau Ecru Manteau Naf striktrøjer xxSnZ Chocolate Strikpullover Only Only Chocolate Strikpullover striktrøjer Truffle striktrøjer Truffle Tffnpa0wx