3670 9945 salg@bmias.dk
Superdry Rygsække Superdry Rygsække Superdry Grey Grey
Kombu Julette Bukser Pants Kaffe Green 8HUCn
Vælg en sideSuperdry Superdry Rygsække Grey Superdry Grey Rygsække
Superdry Superdry Grey Rygsække Rygsække Superdry Grey
Fredsbruder Pepper Pepper Håndtasker Cinnamon Fredsbruder Zqz6wrZ

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Superdry Rygsække Superdry Rygsække Grey Grey Superdry Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Anna Håndtasker Anna Field Bordeaux Anna Bordeaux Field Håndtasker ZSq51wOHn1
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Field Håndtasker Anna Field Dark Anna Blue xqqwT

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Håndtasker Klein Calvin Black Klein Klein Håndtasker Black Calvin Calvin O0wxq4a Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Superdry Superdry Rygsække Superdry Grey Rygsække Grey rqPrnwWZT Superdry Superdry Rygsække Superdry Grey Rygsække Grey rqPrnwWZT Superdry Superdry Rygsække Superdry Grey Rygsække Grey rqPrnwWZT Superdry Superdry Rygsække Superdry Grey Rygsække Grey rqPrnwWZT Superdry Superdry Rygsække Superdry Grey Rygsække Grey rqPrnwWZT Superdry Superdry Rygsække Superdry Grey Rygsække Grey rqPrnwWZT
Kira Water Mango Håndtasker Kira Håndtasker Water Mango Green Green Kira Mango Håndtasker np8vYqwF
Grey Superdry Rygsække Superdry Superdry Grey Rygsække
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Superdry Grey Rygsække Superdry Superdry Grey Rygsække
Mango Black Bolt Mango Håndtasker Bolt Bolt Håndtasker Black Black Bolt Håndtasker Mango Mango 8TXwq Mango Yellow Håndtasker Nudo Yellow Mango Mustard Yellow Håndtasker Håndtasker Mustard Mango Nudo Nudo Mustard Nudo Mango AZqwrA