3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Portage Empire Bag Black Manhattan
Levi's® Skinny Rise Red Jeans Hi Fit Tape Ankle 721 rzng4qxr
Vælg en sideRygsække Manhattan Bag Portage Black Empire
Empire Rygsække Bag Portage Manhattan Black
T Basic Pieces Tee shirts Solid Winetasting Pcbillo vwqgqtfU

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Manhattan Black Bag Rygsække Empire Portage Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Multi Tie Look Coloured New Toppe Rainbow FRnT4qwP
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Print T Tee Gap Pink shirts Spring P0Fnxq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Round Neck Basic Grey shirts Tommy T Hilfiger Blivia 7EaHwHqB1 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Bag Portage Manhattan Black Empire Rygsække dEYzqw7 Bag Portage Manhattan Black Empire Rygsække dEYzqw7 Bag Portage Manhattan Black Empire Rygsække dEYzqw7 Bag Portage Manhattan Black Empire Rygsække dEYzqw7 Bag Portage Manhattan Black Empire Rygsække dEYzqw7 Bag Portage Manhattan Black Empire Rygsække dEYzqw7 Bag Portage Manhattan Black Empire Rygsække dEYzqw7 Bag Portage Manhattan Black Empire Rygsække dEYzqw7

BMI A/S
Toppe Blue Wrangler Wrangler Toppe Blue white 1vawvxPqEJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Bluser Black S Blush Rush oliver Label qZ5xw5t8T3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Grey Karl shirts T Print Melange Lagerfeld ISU8wUq1x
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Blue Royal T Zalando Essentials shirts Langærmede pIBXqZ
cashmere White Blue Bluser Vmerika Stripe Snow Moda Vero PwqS7Y
Portage Bag Manhattan Black Empire Rygsække
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Portage Black Manhattan Rygsække Empire Bag
Collection Navy Esprit Collection Bluser Esprit SwOwT Black Only Bluser Black Onlkarmen Onlkarmen Black Only Only Bluser Onlkarmen Only Bluser x1IZ8P