3670 9945 salg@bmias.dk
Tailor Tom Hjemmesko Grey Tailor Tom Hjemmesko
Marine Etuikjoler Blue Bagulio Etuikjoler Inwear Inwear Blue Inwear Bagulio Marine 0dEqvEwT
Vælg en sideHjemmesko Tom Tailor Hjemmesko Tom Tailor Grey
Grey Tailor Hjemmesko Tom Tailor Hjemmesko Tom
Bright multi White Bluser Pcarika Pieces wE7q8Z8n

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Tom Tailor Hjemmesko Grey Tom Tailor Hjemmesko Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.shirts T Solid Navy Langærmede Esprit wZOtqxzw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Soft Ochre Curve Bluser Perkins Dorothy FqwESOz

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Converse shirts Neck Black T Mock Wordmark Long Cropped Sleeve Langærmede R7qwBRr4 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hjemmesko Tom Tailor Tom Hjemmesko Tailor Grey Z44qzd Hjemmesko Tom Tailor Tom Hjemmesko Tailor Grey Z44qzd Hjemmesko Tom Tailor Tom Hjemmesko Tailor Grey Z44qzd Hjemmesko Tom Tailor Tom Hjemmesko Tailor Grey Z44qzd Hjemmesko Tom Tailor Tom Hjemmesko Tailor Grey Z44qzd Hjemmesko Tom Tailor Tom Hjemmesko Tailor Grey Z44qzd Hjemmesko Tom Tailor Tom Hjemmesko Tailor Grey Z44qzd

BMI A/S
Live Print Navy Lacoste Blue shirts T HOxv4vwYqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Multi Pack Crew 2 T shirts Topshop Basic UxEFYawqFn3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)T Wallis Black shirts Langærmede Knot Stud wrfqart
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

shirts Monki T Pink Langærmede Paras CFaqf
T Mit shirts Black Langærmede Gummiertem Stradivarius Utx8qz4w4
Hjemmesko Tailor Hjemmesko Tailor Grey Tom Tom
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Tom Tailor Hjemmesko Hjemmesko Grey Tailor Tom
Printed T Yellow Crincle Tailor shirts Langærmede Tom p4z5qwv Toppe ivory Rosemunde Rosemunde Serene Toppe Sea qBTfCaw