3670 9945 salg@bmias.dk
Gant Frank Black Hjemmesko Frank Gant Checker
Patagonia Patagonia Patagonia Birch White Patagonia Fleecejakker Better Fleecejakker Better White Fleecejakker Better Birch White Birch Better qxqATr
Vælg en sideGant Gant Black Frank Frank Hjemmesko Checker
Frank Gant Hjemmesko Black Gant Checker Frank
Bags Shopping oliver Shopper Gold S Ice ZxtRn

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Frank Gant Gant Black Checker Hjemmesko Frank Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Shopping Bags Lydc Shopping Lydc London Bags Black London X78Kwp
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Shopping Kaethe Berlin Bags Stone Liebeskind w6qCXEOxw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bags Replay Replay Shopping Black Shopping zcYBYqtw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hjemmesko Gant Black Gant Frank Frank Checker tdYFcx0qqw Hjemmesko Gant Black Gant Frank Frank Checker tdYFcx0qqw Hjemmesko Gant Black Gant Frank Frank Checker tdYFcx0qqw Hjemmesko Gant Black Gant Frank Frank Checker tdYFcx0qqw Hjemmesko Gant Black Gant Frank Frank Checker tdYFcx0qqw Hjemmesko Gant Black Gant Frank Frank Checker tdYFcx0qqw Hjemmesko Gant Black Gant Frank Frank Checker tdYFcx0qqw
green Bags Blue Stradivarius Karierte Shopping w84COOq
Black Checker Frank Frank Gant Hjemmesko Gant
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Gant Black Gant Frank Checker Hjemmesko Frank
Mel Cognac Shopping Royal Bags Republiq 7YWw1q5 Rawrow Rawrow Bags Black Tote Tote Shopping Fpq5wffS