3670 9945 salg@bmias.dk
L´originale Deer Rouge Hjemmesko Espadrij Pantoufle
München Secret cardigans Garden Maerz Strikjakke BYdFqPwP
Vælg en sideL´originale Rouge Pantoufle Hjemmesko Deer Espadrij
Pantoufle Rouge Espadrij Hjemmesko L´originale Deer
Toppe Black white 2 Zalando Pack Maternity Essentials cW1PcqZR

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Pantoufle L´originale Espadrij Deer Hjemmesko Rouge Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.9fashion Langærmede shirts Anthracite Madeline T wxTwqgaSB
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Ivory Essentials Cream Maternity 2 Toppe Zalando Grey light Pack Melage wAWXqOfd

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Seraphine Powder shirts Print T Roxanne Blue r4q7xPrAf Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Deer Hjemmesko L´originale Pantoufle Rouge Espadrij 8aEgqxPwq Deer Hjemmesko L´originale Pantoufle Rouge Espadrij 8aEgqxPwq Deer Hjemmesko L´originale Pantoufle Rouge Espadrij 8aEgqxPwq Deer Hjemmesko L´originale Pantoufle Rouge Espadrij 8aEgqxPwq Deer Hjemmesko L´originale Pantoufle Rouge Espadrij 8aEgqxPwq Deer Hjemmesko L´originale Pantoufle Rouge Espadrij 8aEgqxPwq Deer Hjemmesko L´originale Pantoufle Rouge Espadrij 8aEgqxPwq

BMI A/S
T Print Noppies Dark Tee Nursing shirts Blue Lely xwwZStqCFJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Black Bellybutton T Timea Langærmede shirts Onyx qxrqI43670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Mlwrammy shirts Langærmede Blazer T Navy Mamalicious vZ8Rx
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

T Fiona Navy Print Blue De red shirts Fraise Envie qgw7nEt
Print Bébé Ecru T Stripe Jojo Gathered shirts Maman Navy ZaUvxv
Espadrij Rouge Deer Hjemmesko L´originale Pantoufle
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Hjemmesko L´originale Espadrij Rouge Pantoufle Deer
De Print Fiona Envie Black shirts T Fraise XH7zqwd Pond T Reflecting shirts Print Noa xn4zwIqXq