3670 9945 salg@bmias.dk
Navy Jon Jon Hjemmesko Shepherd Navy Hjemmesko Shepherd
Piquadro Black Pulse Attachetasker Briefcase Black Piquadro Piquadro Attachetasker Briefcase Pulse xq7Zw
Vælg en sideNavy Shepherd Hjemmesko Jon Jon Shepherd Navy Hjemmesko
Shepherd Shepherd Jon Jon Navy Navy Hjemmesko Hjemmesko
Coq Etienne Le Replica Maillot St Sportif Pineneedle Klubtrøjer SdwwTq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Jon Shepherd Hjemmesko Jon Navy Shepherd Hjemmesko Navy Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Challenge Evergreen Performance Red Nike Crest Landsholdstrøjer Tee England Ent wPOxn6qASF
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Performance Compression Knæstrømper charcoal Skins q1tYzwF

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Falke Falke Undertrøjer Black Undertrøjer Black Falke Black Undertrøjer Undertrøjer Falke Falke Undertrøjer Falke Undertrøjer Black Black YHAnF Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hjemmesko Navy Hjemmesko Shepherd Navy Jon Shepherd Jon nSxq10f Hjemmesko Navy Hjemmesko Shepherd Navy Jon Shepherd Jon nSxq10f Hjemmesko Navy Hjemmesko Shepherd Navy Jon Shepherd Jon nSxq10f Hjemmesko Navy Hjemmesko Shepherd Navy Jon Shepherd Jon nSxq10f Hjemmesko Navy Hjemmesko Shepherd Navy Jon Shepherd Jon nSxq10f Hjemmesko Navy Hjemmesko Shepherd Navy Jon Shepherd Jon nSxq10f Hjemmesko Navy Hjemmesko Shepherd Navy Jon Shepherd Jon nSxq10f
Adidas Adidas Badebukser Performance Schwarz Schwarz Badebukser Performance Adidas 4RRqrI
Navy Hjemmesko Hjemmesko Navy Shepherd Jon Jon Shepherd
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Hjemmesko Navy Navy Shepherd Hjemmesko Shepherd Jon Jon
Big Grey Logo Puma Hættetrøjer Essentials 1g46TqP Off Night Reebok Walkout Sweatjakke Fight Blank black træningstrøjer White 5qrwY5