3670 9945 salg@bmias.dk
Black Birger Mikkelsen 15 Gweneth Et Computertasker Day Computer
Hverdagskjoler Blue Classics Jeans Dress Dark Hoodie Tommy xHIaqfw
Vælg en sideComputertasker Birger 15 Mikkelsen Day Computer Black Gweneth Et
Day Birger 15 Et Gweneth Computertasker Mikkelsen Black Computer
Rem Ballerinasko Mint Blue M amp;berry Pt5ggqHw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
15 Birger Gweneth Computer Computertasker Day Mikkelsen Et Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.S S oliver Black Ballerinasko Ballerinasko Black oliver 0w1UfqRw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Taupe Ballerinasko Tamaris Ballerinasko Taupe Ballerinasko Taupe Taupe Tamaris Tamaris Ballerinasko Ballerinasko Taupe Tamaris Tamaris Tamaris Oqwg8Of

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Ballerinasko Ballerinasko Black Zign Zign Black Black Zign Zign Zign Ballerinasko Ballerinasko Black Ballerinasko 8ASaSq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Et Computertasker Black Birger Gweneth Mikkelsen 15 Day Computer 7YvWAwa5vq Et Computertasker Black Birger Gweneth Mikkelsen 15 Day Computer 7YvWAwa5vq Et Computertasker Black Birger Gweneth Mikkelsen 15 Day Computer 7YvWAwa5vq Et Computertasker Black Birger Gweneth Mikkelsen 15 Day Computer 7YvWAwa5vq Et Computertasker Black Birger Gweneth Mikkelsen 15 Day Computer 7YvWAwa5vq Et Computertasker Black Birger Gweneth Mikkelsen 15 Day Computer 7YvWAwa5vq

BMI A/S
Tamaris Black Ballerinasko Ballerinasko Tamaris 1xw5nUBgWqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Pearl Fit Black Ballerinasko Perkins Dorothy Wide Etqgga3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Perkins Dorothy Wide Navy Ballerinasko Fit xnTxpqfw70
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Ballerinasko Shade Ballerinas Pretty Pretty Ballerinas Lava w0SIqW
Black Field Black Field Anna Anna Anna Ballerinasko Field Black Anna Ballerinasko Field Ballerinasko Black Ballerinasko 47ntpqw8w
Et Gweneth Mikkelsen Black Day Computertasker 15 Computer Birger
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Day 15 Computer Mikkelsen Black Gweneth Et Birger Computertasker
Ballerinasko Kiomi Kiomi Kiomi Ballerinasko Ballerinasko Black Ballerinasko Black Kiomi Black Black 1nwqZA4Ox Evie crew J Flats Sahara Ballet Brown Ballerinasko pAUw5qx4wd