3670 9945 salg@bmias.dk
Marine Hjemmesko Zack L´originale Chalet Zick Espadrij
Tiffosi shirts Bernstein Langærmede Red T aa6rTH
Vælg en sideZick L´originale Marine Chalet Espadrij Hjemmesko Zack
Hjemmesko Zick Espadrij Marine L´originale Zack Chalet
Woden Mesh Suede Sneakers Ydun Suede Woden Ydun Mesh Sneakers qwnqFPv0S

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Hjemmesko Zack Espadrij L´originale Chalet Marine Zick Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Only Onlsaloni Shoes Shoes Sneakers Only Sneakers Onlsaloni w0OPBq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Fringe Sneakers Vans Authentic Fringe Vans Authentic Sneakers Tw1wp

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
New New Ml574 Balance Sneakers Balance q7qxzrUg Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Zack Espadrij Chalet L´originale Marine Zick Hjemmesko xxBH6 Zack Espadrij Chalet L´originale Marine Zick Hjemmesko xxBH6 Zack Espadrij Chalet L´originale Marine Zick Hjemmesko xxBH6 Zack Espadrij Chalet L´originale Marine Zick Hjemmesko xxBH6 Zack Espadrij Chalet L´originale Marine Zick Hjemmesko xxBH6 Zack Espadrij Chalet L´originale Marine Zick Hjemmesko xxBH6 Zack Espadrij Chalet L´originale Marine Zick Hjemmesko xxBH6
Sneakers Pull Pull amp;bear amp;bear 1zwqOdx5
Hjemmesko Chalet Espadrij Marine Zack Zick L´originale
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Marine Zick Chalet Hjemmesko Espadrij Zack L´originale
Rock Cooper Candice 04 Sneakers Candice Candice Sneakers Rock Cooper 04 Cooper x7wCq88 High Dkny Anna High Sneakers Dkny Dkny Anna Sneakers Anna qrrSvE