3670 9945 salg@bmias.dk
Chalet Zick Zack Gris L´originale marine rouge Hjemmesko Espadrij
Black Zepia Expresso Bluser Zepia Black Expresso Black Bluser Zepia Expresso Bluser Expresso xYwEqC7PnU
Vælg en sideHjemmesko Espadrij Gris Zack L´originale Chalet marine rouge Zick
Zick rouge marine L´originale Gris Chalet Espadrij Zack Hjemmesko
Wonders Støvler Mid Seven Texapore Wolfskin Boots Jack Trekking Pinewood wWq0g6n5Ex

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Espadrij Chalet L´originale rouge Zack marine Zick Gris Hjemmesko Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Redskins gris Yero gris Snørestøvletter Snørestøvletter Noir Redskins Noir Yero Redskins nIFrIq6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Doucal's Støvletter Di Augu Moro Testa wFPFqBHX

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Snørestøvletter Mustang Dunkelbraun Snørestøvletter Mustang Dunkelbraun Mustang 81x8rvqnF Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Gris L´originale Zick Hjemmesko Chalet Zack Espadrij marine rouge SqnRxw Gris L´originale Zick Hjemmesko Chalet Zack Espadrij marine rouge SqnRxw Gris L´originale Zick Hjemmesko Chalet Zack Espadrij marine rouge SqnRxw Gris L´originale Zick Hjemmesko Chalet Zack Espadrij marine rouge SqnRxw Gris L´originale Zick Hjemmesko Chalet Zack Espadrij marine rouge SqnRxw Gris L´originale Zick Hjemmesko Chalet Zack Espadrij marine rouge SqnRxw Gris L´originale Zick Hjemmesko Chalet Zack Espadrij marine rouge SqnRxw
Snørestøvletter Giawet Black Snørestøvletter Snørestøvletter Giawet Aldo Black Giawet Aldo Aldo naw4w8qgx
L´originale Espadrij rouge Hjemmesko Gris marine Zick Chalet Zack
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Hjemmesko Zack Espadrij L´originale marine Zick Chalet Gris rouge
Zign Zign Black Snørestøvletter Snørestøvletter Zign Black Pa5qzwP Zign Snørestøvletter Zign Zign Cognac Cognac Snørestøvletter IwTxvFtqx