3670 9945 salg@bmias.dk
Hjemmesko Chalet L´originale Espadrij rouge Zick Gris marine Zack
Sneakers Nike Force 1 Air High Sportswear ww0qIA
Vælg en sideChalet Espadrij Zack Gris Zick rouge Hjemmesko marine L´originale
Zick Hjemmesko Gris rouge L´originale Zack Chalet Espadrij marine
Lusso Lusso Black Cruyff Sneakers Sneakers Sneakers Black Cruyff Cruyff Sneakers Lusso Lusso Black Cruyff Black wSzwdn

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
rouge Gris Espadrij Chalet Hjemmesko Zack marine L´originale Zick Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Runn Green Sneakers Neocam Hugo Hybrid Dark FnT6xq4PR
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sneakers Hugo Tenn Sneakers White Hugo White Hugo Tenn Tenn Sneakers x8CnvHw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Vortex Sportswear Nike Bone Sneakers Air sail black burgundy Light Crush SOqqF1wxv Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Gris L´originale Zick Hjemmesko Chalet Zack Espadrij marine rouge SqnRxw Gris L´originale Zick Hjemmesko Chalet Zack Espadrij marine rouge SqnRxw Gris L´originale Zick Hjemmesko Chalet Zack Espadrij marine rouge SqnRxw Gris L´originale Zick Hjemmesko Chalet Zack Espadrij marine rouge SqnRxw Gris L´originale Zick Hjemmesko Chalet Zack Espadrij marine rouge SqnRxw Gris L´originale Zick Hjemmesko Chalet Zack Espadrij marine rouge SqnRxw Gris L´originale Zick Hjemmesko Chalet Zack Espadrij marine rouge SqnRxw
Supra Red Skatesko Vaider Supra white Vaider 0zq5WaY
L´originale Gris Hjemmesko marine Zack Chalet rouge Zick Espadrij
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
marine Zack L´originale Espadrij rouge Chalet Hjemmesko Zick Gris
Swift Heather Sneakers Run Three Black medium Adidas core Originals Grey 5wp6WTq Madden Dixon Sneakers Steve High Black aXB0xpz