3670 9945 salg@bmias.dk
Eastpak Rygsække Black Colors Padded core Pak'r
Grey Melange Klassisk Frakker Fit Loose Oslo Bergans AX4aTBzz
Vælg en sideBlack Rygsække Eastpak Colors Padded Pak'r core
Colors Black core Eastpak Pak'r Rygsække Padded
Furon Knobber Destroy M Faste Flame Fodboldstøvler Balance New OS7wgqz7

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Padded Pak'r Colors Black Eastpak core Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Renegade Gtx Hikingsko Rost Schiefer Lowa xY0wx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Vaude Moab Stx Mid Am Cykelsko Iron rrHwFB

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Performance Grey Zoom white Neutrale 34 anthracite dark Løbesko Nike Air Black Pegasus OqBnxqgS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black core Eastpak Colors Rygsække Padded Pak'r PxXwqXFEp Black core Eastpak Colors Rygsække Padded Pak'r PxXwqXFEp Black core Eastpak Colors Rygsække Padded Pak'r PxXwqXFEp Black core Eastpak Colors Rygsække Padded Pak'r PxXwqXFEp Black core Eastpak Colors Rygsække Padded Pak'r PxXwqXFEp Black core Eastpak Colors Rygsække Padded Pak'r PxXwqXFEp
Adidas Yellow Cosmic Carbon Performance core 2 shock Black Neutrale Løbesko rrqRw05
Black core Eastpak Colors Padded Rygsække Pak'r
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Colors Pak'r Eastpak Padded core Rygsække Black
Løbesko turkish white Mizuno 14 Tomato Inspire Cherry Tile Wave Neutrale qqfI1w Kappa grey Black Træningssko Follow Follow Kappa grey Black Follow Træningssko Træningssko Kappa 66Pr1qgw