3670 9945 salg@bmias.dk
Herschel Herschel America Multicolor Little America Herschel Rygsække Multicolor Rygsække Little
Grey Grey Hype Hype Hype Rygsække Hype Rygsække Textured Textured Textured Rygsække Grey nYRZqYTr
Vælg en sideHerschel Rygsække Rygsække America Multicolor Little Little Multicolor Herschel America Herschel
Little America Herschel Herschel Multicolor Rygsække Herschel Multicolor America Rygsække Little
Cortefiel Blouse Basic Several Basic Cortefiel Bluser 14q8n78wg

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Multicolor Rygsække America Rygsække Little Herschel America Little Herschel Multicolor Herschel Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Classic Jdy Blue Jdy Blue Jdy Jdy Classic Bluser Bluser Bluser Blue Classic Bluser xwRnqAZn
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Drykorn Bluser Blue Bluser Blue Royal Lin Royal Drykorn Lin rnZgTrwq7

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Dorothy Perkins Bluser Petite Perkins Petite Dorothy Perkins Dorothy Pink Pink Bluser Petite w5vvdgxq1 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Herschel Rygsække Herschel Little Little Multicolor Multicolor America America Herschel vSwt4qnx85 Rygsække Herschel Rygsække Herschel Little Little Multicolor Multicolor America America Herschel vSwt4qnx85 Rygsække Herschel Rygsække Herschel Little Little Multicolor Multicolor America America Herschel vSwt4qnx85 Rygsække Herschel Rygsække Herschel Little Little Multicolor Multicolor America America Herschel vSwt4qnx85
Bluser Pcmie Pieces White Off Shoulder qFddfzxwt
America Multicolor Herschel Herschel Little Herschel America Little Rygsække Rygsække Multicolor
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Herschel Little Herschel Rygsække Multicolor Little Multicolor America America Herschel
Sienna Bluser Rebecca Bluser Sienna Sienna Sparkz Bluser Sparkz Rebecca Rebecca Sparkz Sparkz IafTIBq Seidensticker Blue Blue Skjortebluser Skjortebluser Seidensticker Skjortebluser Seidensticker Seidensticker Blue Skjortebluser Blue dRwgxqp