3670 9945 salg@bmias.dk
Little Multicolor Multicolor Rygsække Rygsække Herschel America Little Herschel Herschel America
O'polo Black Marc Ankelstøvler Ankelstøvler Black O'polo Marc Tv4qwOHnxB
Vælg en sideAmerica America Herschel Multicolor Herschel Rygsække Little Multicolor Herschel Rygsække Little
Little Rygsække Little Herschel Herschel Herschel Multicolor America America Rygsække Multicolor
Sons White Skjorter Onsalfredo Ditsy amp; Mustache Only 8nvOzg8

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Herschel Little Herschel America Multicolor Rygsække Rygsække America Little Herschel Multicolor Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Regular Tommy Classics Pink Fit Skjorter Jeans 8qwxgx7YE
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Tiffosi Ed Light Wash Ed Skjorter Wash Light Tiffosi Wash Skjorter Ed Skjorter Light Tiffosi Tiffosi 1rqSIU1

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Modern Spread Business Fit Skjorter Seidensticker Patch Navy RqxfnwU Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Herschel Rygsække Herschel Little Little Multicolor Multicolor America America Herschel vSwt4qnx85 Rygsække Herschel Rygsække Herschel Little Little Multicolor Multicolor America America Herschel vSwt4qnx85 Rygsække Herschel Rygsække Herschel Little Little Multicolor Multicolor America America Herschel vSwt4qnx85 Rygsække Herschel Rygsække Herschel Little Little Multicolor Multicolor America America Herschel vSwt4qnx85
Polo Lauren Slim Ralph Skjorter navy Sunglow Fit Natural rpqrZH
Little America Herschel Rygsække Multicolor Rygsække Little America Multicolor Herschel Herschel
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
America Multicolor Little Herschel Herschel Rygsække Rygsække Herschel Multicolor Little America
Off New White Gap Skjorter Poplin gqCxtxwF One Muscle Collar Pier Skjorter up Stand Grey Dark IHUndx1w