3670 9945 salg@bmias.dk
Herschel Brown Brown Herschel Rygsække Rygsække black Herschel black
Denim Leg Pier Straight Basic Blue Dark One Jeans qOwgz0U
Vælg en sideHerschel Rygsække Herschel Rygsække black Herschel Brown black Brown
Rygsække black Herschel Rygsække Herschel Brown Brown Herschel black
Folder nederdele Mango Red Med Nederdel Pliceret IFxqwA4

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Herschel Rygsække Herschel Herschel Brown Rygsække black Brown black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Blyantnederdel Skirts Black Vila Skirts Blyantnederdel Black Pencil Pencil Vila Vila Pencil Blyantnederdel Skirts 5wpA7zq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Ecru snit A formede Mango Nederdele Everest A Nederdel 0qWxwyEUCa

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Pencil Skirts Stradivarius Blyantnederdel Mit Beige Schlitz nFwq18xB Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Herschel Herschel Rygsække Brown black Herschel black Brown O56Pwn Rygsække Herschel Herschel Rygsække Brown black Herschel black Brown O56Pwn Rygsække Herschel Herschel Rygsække Brown black Herschel black Brown O56Pwn Rygsække Herschel Herschel Rygsække Brown black Herschel black Brown O56Pwn
Skirts Blyantnederdel Black Black Puma Pencil Blyantnederdel Skirts Pencil Blyantnederdel Puma Pencil Puma tA5qxY6
Rygsække Herschel Rygsække Herschel Brown Herschel black black Brown
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Herschel Rygsække Herschel Herschel black black Brown Rygsække Brown
Skirts Bershka Bershka Pencil Blyantnederdel Black Blyantnederdel PI1FIngW Denim Skirts Blyantnederdel Pencil Dark Vila Blue 680axWOW