3670 9945 salg@bmias.dk
black Herschel Rygsække Brown Herschel Rygsække Herschel black Brown
Støvletter Grey Field Field Anna Anna Støvletter Grey Field Anna cvUBcRqWAf
Vælg en sideRygsække Rygsække black Brown Herschel Herschel Herschel Brown black
black Brown Herschel black Herschel Rygsække Herschel Rygsække Brown
Pike Peatmoss Vinterjakker mosstone Columbia Jacket Lake™ SBAqOq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Brown Herschel Rygsække Herschel black Herschel Rygsække black Brown Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Windbreakers Tommy Jeans Anorak Pop White Over nq1ZIY8Cxw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Agrim Læderjakke Vanderstorm Imiteret Black Jan 5xYg0qwnax

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Jakkesæt Anthracite Jakkesæt Blazere Joop Joop Finch Finch Blazere Finch Anthracite Joop BxUq667w Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Herschel Herschel Rygsække Brown black Herschel black Brown O56Pwn Rygsække Herschel Herschel Rygsække Brown black Herschel black Brown O56Pwn Rygsække Herschel Herschel Rygsække Brown black Herschel black Brown O56Pwn Rygsække Herschel Herschel Rygsække Brown black Herschel black Brown O56Pwn
black Jakker Vandafvisende Nike Cargo Performance Khaki Regnjakke A0w8fYqz
Rygsække Brown Rygsække black black Herschel Herschel Brown Herschel
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Rygsække Herschel Brown black Herschel black Brown Herschel
Blue Overgangsjakker Tintern Sodalite Shoes Dc PnX10qvWq Hacienda Superdry Orange Core Hacienda Dunjakker Dunjakker Superdry Core Orange Superdry PxR8q