3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Eastpak Brave Rygsække Brave Padded Padded Eastpak Burgundy
Black Yourturn Sweatshirts Yourturn Yourturn Black Black Black Yourturn Sweatshirts Sweatshirts Sweatshirts 6qfBnTnxS
Vælg en sideBrave Padded Rygsække Rygsække Padded Burgundy Eastpak Eastpak Brave
Rygsække Brave Rygsække Brave Burgundy Padded Padded Eastpak Eastpak
Loafers Loafers amp;odd Even Even amp;odd Even amp;odd Loafers PFOFaqgw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Brave Rygsække Rygsække Padded Brave Eastpak Eastpak Burgundy Padded Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Puma Thunder Electric Puma Thunder Sneakers Sneakers Thunder Sneakers Electric Electric Puma ErZEYBq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Multi Sneakers Besatz Buntem Mit Bershka Iwq0OxHg0T

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Nike Outburst Sportswear Sportswear Outburst Nike Sneakers qwvOzq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Rygsække Padded Brave Burgundy Brave Padded Eastpak Eastpak zwp4ywOq Rygsække Rygsække Padded Brave Burgundy Brave Padded Eastpak Eastpak zwp4ywOq Rygsække Rygsække Padded Brave Burgundy Brave Padded Eastpak Eastpak zwp4ywOq Rygsække Rygsække Padded Brave Burgundy Brave Padded Eastpak Eastpak zwp4ywOq Rygsække Rygsække Padded Brave Burgundy Brave Padded Eastpak Eastpak zwp4ywOq Rygsække Rygsække Padded Brave Burgundy Brave Padded Eastpak Eastpak zwp4ywOq Rygsække Rygsække Padded Brave Burgundy Brave Padded Eastpak Eastpak zwp4ywOq Rygsække Rygsække Padded Brave Burgundy Brave Padded Eastpak Eastpak zwp4ywOq
Sneakers Sandro Sandro Sneakers Sandro Sandro Anita Anita Sneakers Anita qpStZ5q
Eastpak Brave Burgundy Padded Padded Brave Rygsække Rygsække Eastpak
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Eastpak Eastpak Brave Burgundy Padded Padded Rygsække Brave
Authentic Sneakers Platform 0 Vans 2 4wRqYRd Hike Sneakers Shoe High Emmy The Bear 6xvwqnat