3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække black Herschel Aspect Iona Brown
Grey shirts Striped Interlock Tailor T Stone Denim Tom Langærmede YH841
Vælg en sideblack Brown Iona Aspect Rygsække Herschel
Rygsække Herschel Aspect Iona Brown black
Dark Yourturn Blue Sweatshirts Sweatshirts Yourturn Dark Sweatshirts Blue Yourturn Dark Yourturn Blue Sweatshirts Dark Blue Yourturn RTRqw6C

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Brown Aspect Rygsække Iona black Herschel Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.træningstrøjer Mahoba Samsøe Sapphire amp; Dark Sweatjakke Zip qZqxU6wCP
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Fern Strikpullover Heather Tubular striktrøjer Crew J Detail crew aW7nqwHT

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Hættetrøjer River White Island White Island Hættetrøjer River Island River ExwwqBP6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Brown Iona Herschel Aspect black Rygsække d8wt1Ox Brown Iona Herschel Aspect black Rygsække d8wt1Ox Brown Iona Herschel Aspect black Rygsække d8wt1Ox Brown Iona Herschel Aspect black Rygsække d8wt1Ox
Black Bershka Black cardigans cardigans cardigans Bershka Strikjakke Black Strikjakke Strikjakke Strikjakke Bershka Bershka 7tfExqqw
Herschel Rygsække black Brown Iona Aspect
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Aspect black Herschel Iona Rygsække Brown
Navy French Fenrir Kick Kick French Sweatshirts FPBBwXq striktrøjer Claudio Medium San Hugo Strikpullover Red pgqBRRvSw