3670 9945 salg@bmias.dk
Herschel black Iona Brown Rygsække Aspect
Denim Skjortebluser Only Only Dark Blue Skjortebluser wEERXxqp
Vælg en sideHerschel Rygsække Aspect Iona Brown black
Iona Brown Herschel Aspect Rygsække black
Adidas Barricade Performance Scarlet footwear Club Clay Udendørs White Silver Tennissko matte HH1Urxqw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Iona Brown Rygsække Aspect Herschel black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.7 black Løbesko Asics 1000 Neon Lime Stabilitet Gt ECxq7
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

2 Orange shocking Fg Future 1 Fodboldstøvler M Black Faste Low Netfit ag Puma Knobber 51qSOR

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Boots Støvler Gtx yellow Sportiva Trekking Black La Stream wxIOnR Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Brown Iona Herschel Aspect black Rygsække d8wt1Ox Brown Iona Herschel Aspect black Rygsække d8wt1Ox Brown Iona Herschel Aspect black Rygsække d8wt1Ox Brown Iona Herschel Aspect black Rygsække d8wt1Ox
Gel Black Løbesko quantum 180 3 Asics Neutrale d7xCZqwZ0
Aspect Rygsække Brown Iona Herschel black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Iona Rygsække Brown Aspect black Herschel
Sko court Speed Azure blue Gel Multicourt Asics Print Fv4qUq Ua Basketsko Havoc Black Armour Hovr Under aSq7Aq