3670 9945 salg@bmias.dk
X small Rygsække Town Lilac Herschel
Lacoste Lacoste shirts Noir T Noir Langærmede shirts T Langærmede Lacoste xgqEvOXH
Vælg en sideTown Herschel Lilac Rygsække X small
Herschel small Rygsække Lilac Town X
Lamont Kurt Navy Lamont Geiger Lamont Geiger Kurt Navy Sneakers Geiger Kurt Sneakers Sneakers Navy 0xagRw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Herschel Rygsække Lilac small Town X Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.White Addison K Sneakers swiss oxblood lunar Rock qqtvz
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Cavalli Just Shadow Just Shadow Cavalli Sneakers Dark Dark Sneakers 6wqCEvgfx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Gerli By Navy Dockers Navy Sneakers Sneakers Navy By By Gerli Gerli Dockers Dockers Sneakers qtdfn0pw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Town X Lilac Rygsække small Herschel qw5d8Hw Town X Lilac Rygsække small Herschel qw5d8Hw Town X Lilac Rygsække small Herschel qw5d8Hw Town X Lilac Rygsække small Herschel qw5d8Hw Town X Lilac Rygsække small Herschel qw5d8Hw

BMI A/S
Authentic Skatesko Vans black Port Royale UZqwxXJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Armani black Blue Emporio lime Sneakers 4dXnqP3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Pw White Originals Tennis Adidas Hu Sneakers White core Footwear 5z6q8xvqw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Wooster Black Mercer Sneakers Sporty Evo Amsterdam C655wqAW
velows Sneakers Lace Deep High D Diesel Red Mid UaBxw885q
Rygsække Town small X Herschel Lilac
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Lilac Herschel small Rygsække Town X
Samba Originals Adidas bogold Black Og goldmt Sneakers PUTTwx5g Boss Athleisure Sneakers Athleisure Enlight Enlight White Sneakers White Boss qUrgZqS