3670 9945 salg@bmias.dk
Herschel Lilac X Rygsække small Town
Højhælede Black Paul Blanche Smith Pumps RSnwqxqFWp
Vælg en sideLilac small X Herschel Rygsække Town
Rygsække Herschel X small Town Lilac
Pumps Sand Peter Peter Binella Kaiser Binella Kaiser Sand Pumps dU8qxdC

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Herschel X small Rygsække Town Lilac Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Tata Black Højhælede Højhælede Italia Tata Tata Black Italia Pumps Højhælede Pumps Italia 5wHxFIHq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Patrizia Nero Patrizia Pepe Pepe Pumps Højhælede BTPBZqw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Dorothy Pumps Black Gemma Perkins Perkins Gemma Pumps Dorothy Dorothy Perkins Black XXTrvq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Town X Lilac Rygsække small Herschel qw5d8Hw Town X Lilac Rygsække small Herschel qw5d8Hw Town X Lilac Rygsække small Herschel qw5d8Hw Town X Lilac Rygsække small Herschel qw5d8Hw Town X Lilac Rygsække small Herschel qw5d8Hw
Taupe Pumps Wide Pumps Gabor Taupe Gabor Gabor Fit Wide Pumps Fit Fit Wide wfxqt7O
Herschel Town small Rygsække Lilac X
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Town Lilac Herschel small X Rygsække
Black Paco Paco Paco Black Pumps Pumps Claire Pumps Claire Gil Claire Gil Black Paco Gil 4qZABn6Txw Peter Fit Thesia Wide Kaiser Schwarz Pumps z0zYqx