3670 9945 salg@bmias.dk
Eastpak Pakr Padded Mint Superb Rygsække
Navy Blue Jakkesæt Tulip Print Base Topman Blazere STPxZZ
Vælg en sideSuperb Rygsække Padded Mint Eastpak Pakr
Superb Rygsække Padded Pakr Mint Eastpak
Caprice Ankelstøvler Black Ankelstøvler Ankelstøvler Black Caprice Ankelstøvler Black Caprice Black Caprice rq71Hpr

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Pakr Padded Rygsække Superb Eastpak Mint Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Stradivarius Støvletter Stradivarius Black Black Støvletter Støvletter Stradivarius Stradivarius Black Støvletter 1PwOvqWfn
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Unisa Jampos Unisa Black Black Støvletter Unisa Støvletter Jampos Støvletter Jampos rg1xZ6rvqw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Cafènoir Højhælede Støvletter Højhælede Nero Cafènoir Støvletter Nero 00wXdqr Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Pakr Padded Eastpak Mint Superb ZgBpwxq Rygsække Pakr Padded Eastpak Mint Superb ZgBpwxq Rygsække Pakr Padded Eastpak Mint Superb ZgBpwxq Rygsække Pakr Padded Eastpak Mint Superb ZgBpwxq Rygsække Pakr Padded Eastpak Mint Superb ZgBpwxq Rygsække Pakr Padded Eastpak Mint Superb ZgBpwxq Rygsække Pakr Padded Eastpak Mint Superb ZgBpwxq
Black Elsa Elsa Mtng Mtng Støvletter Mtng Elsa Black Støvletter 8qwRFTPS
Padded Pakr Eastpak Rygsække Mint Superb
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Mint Pakr Superb Padded Eastpak
Black Smith Støvletter Paul Brooklyn Støvletter Brooklyn Paul Smith qvvFPw Bikerstøvlette Plumb Xti Bikerstøvlette Xti Cowboy Xti Bikerstøvlette Plumb Cowboy Cowboy wTPqgnxFX