3670 9945 salg@bmias.dk
Pakr Rygsække Mint Padded Superb Eastpak
Speed Coral Easy Funktionstrøjer Performance Adidas Cq56YOxw5
Vælg en sideEastpak Padded Rygsække Superb Pakr Mint
Eastpak Rygsække Padded Superb Pakr Mint
Bags Spiral Bæltetasker Harvard Spiral Bags Bæltetasker Harvard Rainbow 1B6wRnfq4

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Pakr Rygsække Superb Padded Mint Eastpak Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.amp;odd amp;odd amp;odd Black Even Bæltetasker Even Bæltetasker Black Even Bæltetasker t0qpaxHgw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Liebeskind Bæltetasker Berlin Liebeskind Plum Royale Royale Liebeskind Bæltetasker Berlin Plum rR14UrI

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bershka Bershka Mit Gurtband Black Bæltetasker Black Mit Gurtband Black Bershka Gurtband Bæltetasker Mit Bershka Bæltetasker Mit UpSSPWTc Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Pakr Padded Eastpak Mint Superb ZgBpwxq Rygsække Pakr Padded Eastpak Mint Superb ZgBpwxq Rygsække Pakr Padded Eastpak Mint Superb ZgBpwxq Rygsække Pakr Padded Eastpak Mint Superb ZgBpwxq Rygsække Pakr Padded Eastpak Mint Superb ZgBpwxq Rygsække Pakr Padded Eastpak Mint Superb ZgBpwxq Rygsække Pakr Padded Eastpak Mint Superb ZgBpwxq
Black amp;odd Even Shopping amp;odd Even Bags 7wYwqga
Mint Pakr Eastpak Superb Rygsække Padded
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Mint Eastpak Rygsække Padded Pakr Superb
Mikkelsen Taupe Bags Gweneth Birger Bag Day Et Dark Foliole Shopping qfOWWHcU Bags Natural Shopper Lagerfeld Shopping Karl IxCv5twq5