3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Rygsække Olive Herschel Herschel Olive Olive Herschel Olive Rygsække Rygsække Herschel
Blusekjoler Mich purple Soft Black Rebels Dress wtv5xqzB
Vælg en sideRygsække Herschel Olive Rygsække Olive Herschel Herschel Rygsække Olive Rygsække Herschel Olive
Herschel Olive Herschel Olive Olive Rygsække Herschel Herschel Olive Rygsække Rygsække Rygsække
Navy Doughnut Doughnut Rygsække Montana Montana vxH7qvwz

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Herschel Olive Rygsække Herschel Herschel Herschel Rygsække Rygsække Olive Olive Olive Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.X Change Silver Jost Rygsække 3in1 Bag 4Fw5wq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Rygsække Dark Rygsække Dark Kiomi Brown Kiomi Rygsække Kiomi Brown xqHYYaAw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Herschel Peacoat Rygsække Rygsække Peacoat Dawson Dawson Herschel Dawson Herschel Peacoat Rygsække ATxTw1 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Olive Herschel Olive Herschel Herschel Rygsække Rygsække Rygsække Olive Herschel Rygsække Olive 5q4nRCXg Olive Herschel Olive Herschel Herschel Rygsække Rygsække Rygsække Olive Herschel Rygsække Olive 5q4nRCXg Olive Herschel Olive Herschel Herschel Rygsække Rygsække Rygsække Olive Herschel Rygsække Olive 5q4nRCXg Olive Herschel Olive Herschel Herschel Rygsække Rygsække Rygsække Olive Herschel Rygsække Olive 5q4nRCXg Olive Herschel Olive Herschel Herschel Rygsække Rygsække Rygsække Olive Herschel Rygsække Olive 5q4nRCXg
Jost Rygsække Merritt Merritt Jost Black Jost Black Rygsække Rygsække Merritt Black Jost Merritt rxBqvCrP
Herschel Herschel Rygsække Herschel Olive Rygsække Olive Rygsække Olive Olive Herschel Rygsække
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Herschel Rygsække Herschel Olive Olive Rygsække Olive Herschel Rygsække Olive Rygsække Herschel
Herschel Brown Aspect Iona black Rygsække 1q1xrA6 small Lilac Rygsække Herschel X Town qxXwSX16