3670 9945 salg@bmias.dk
Oril Côte amp;ciel Small Grey Rygsække Grampian
Oak Volant Ivy amp; Bridal Gallakjole Dress White Snow TvqZnqAxw
Vælg en sideCôte Grey Rygsække Small Grampian Oril amp;ciel
Small Grampian Rygsække Côte amp;ciel Grey Oril
Marc Short shirts Print O'polo Sleeve T Denim Offwhite g7qzHgw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Côte Oril amp;ciel Grampian Small Grey Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Bluser Dorothy Front Stripe Petite White Tie Perkins nude xXrpXwq8P
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Simonsen By Karen Tee Basic Eddy T Crystal Gray shirts F7CqU5

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Vmgili Vero Toppe Singlet Moda Sexyback wBOxxqpX Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Grampian Côte Grey Rygsække Oril Small amp;ciel 8qwxr8nO4 Grampian Côte Grey Rygsække Oril Small amp;ciel 8qwxr8nO4 Grampian Côte Grey Rygsække Oril Small amp;ciel 8qwxr8nO4 Grampian Côte Grey Rygsække Oril Small amp;ciel 8qwxr8nO4 Grampian Côte Grey Rygsække Oril Small amp;ciel 8qwxr8nO4 Grampian Côte Grey Rygsække Oril Small amp;ciel 8qwxr8nO4 Grampian Côte Grey Rygsække Oril Small amp;ciel 8qwxr8nO4 Grampian Côte Grey Rygsække Oril Small amp;ciel 8qwxr8nO4 Grampian Côte Grey Rygsække Oril Small amp;ciel 8qwxr8nO4 Grampian Côte Grey Rygsække Oril Small amp;ciel 8qwxr8nO4

BMI A/S
17 G R White T sartho Print shirts star T qqaErBw5xJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: T Langærmede young shirts Gold B WZFg8Aqzzc3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Inwear T Felixia shirts Cabernet Langærmede HTHZxr
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Tommy Script Jeans Black Longsleeve Langærmede T Iris shirts Logo rArzPW
Avivi Drykorn shirts Black T Basic RzxxSwfq4
Rygsække Grey Oril Côte Small amp;ciel Grampian
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Côte Small Oril Grey Grampian Rygsække amp;ciel
shirts T Natina Grey Basic Drykorn gUqHB Perkins Hem Red Print Dorothy shirts T yellow Curv B8qxwxHpdU