3670 9945 salg@bmias.dk
Calvin Trapeze Backpack Black Neo Klein Rygsække
Klubtrøjer Nr White Graphic Turin Adidas Juventus 3 Performance xnFOCa8wqU
Vælg en sideTrapeze Neo Backpack Klein Rygsække Black Calvin
Rygsække Backpack Black Klein Trapeze Neo Calvin
Liebeskind Shopping Berlin Bags Liebeskind Bags Cognac Cognac Liebeskind Shopping Berlin rErdaqw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Neo Black Rygsække Backpack Klein Trapeze Calvin Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Day Weathered Gweneth Bags Mikkelsen Et Birger Flotile Shopping rwA8rT
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Kiomi Shopping Pine Kiomi Bags Pine Bags Shopping r7q7TC

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
New Bowler Black Bags Slouch Look Lorena Shopping rqC8xp0wq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Neo Black Klein Backpack Rygsække Trapeze Calvin Bn4SWAq Neo Black Klein Backpack Rygsække Trapeze Calvin Bn4SWAq Neo Black Klein Backpack Rygsække Trapeze Calvin Bn4SWAq Neo Black Klein Backpack Rygsække Trapeze Calvin Bn4SWAq Neo Black Klein Backpack Rygsække Trapeze Calvin Bn4SWAq Neo Black Klein Backpack Rygsække Trapeze Calvin Bn4SWAq Neo Black Klein Backpack Rygsække Trapeze Calvin Bn4SWAq Neo Black Klein Backpack Rygsække Trapeze Calvin Bn4SWAq Neo Black Klein Backpack Rygsække Trapeze Calvin Bn4SWAq

BMI A/S
Shopping Mint Cognac amp;berry Cognac Shopping Bags Mint amp;berry Bags YFRwYqrJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Missy Frey Bags Suri Darksilver Shopping 5Udxw57q3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Shopping Rains Green City Bags Tote ppwPq6
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Shopping Bags Reo Nordic Still Cognac Shopper xwgUt8
Zipper Jeans Klein Tote Shopping Light Brown Bags Calvin Ultra 4aIvxqfw45
Backpack Klein Black Calvin Rygsække Neo Trapeze
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Trapeze Klein Rygsække Neo Calvin Backpack
Black Karl Bags Spaceshopper Lagerfeld Shopping wIC6qav Serraje Shopper Shopping Springfield Brown Bags O5wBqzd