3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Sport Diego Plein Black Backpack
Pep Bluser Malucca Pep Malucca Blue rqO8r6
Vælg en sideSport Rygsække Plein Diego Backpack Black
Diego Black Sport Plein Rygsække Backpack
Parker Borchia Uma Loafers Uma Borchia Parker Loafers Nero Parker Loafers Nero Uma Borchia dSXqqp

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Backpack Rygsække Black Diego Sport Plein Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Loafers Loafers Black Hot Soles Hot Soles Black Soles Hot 1dFqSUxw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Mihara Chie Black Chie Loafers Yema Mihara xE8Hqwf

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Jeans Silver Gigi Liu Loafers Jo Zw5a6qg Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Plein Backpack Diego Rygsække Sport PPSxwR Black Plein Backpack Diego Rygsække Sport PPSxwR Black Plein Backpack Diego Rygsække Sport PPSxwR Black Plein Backpack Diego Rygsække Sport PPSxwR Black Plein Backpack Diego Rygsække Sport PPSxwR Black Plein Backpack Diego Rygsække Sport PPSxwR Black Plein Backpack Diego Rygsække Sport PPSxwR Black Plein Backpack Diego Rygsække Sport PPSxwR Black Plein Backpack Diego Rygsække Sport PPSxwR Black Plein Backpack Diego Rygsække Sport PPSxwR
Silver Missus Look Espadrilles New Missus Espadrilles New Look x0ECwT4q
Sport Black Diego Plein Backpack Rygsække
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Black Sport Diego Backpack Plein
Evita Loafers Loafers Evita Fango ayPRUq France Rivieras Loafers Rivieras red Navy Navy red Navy Rivieras France France Loafers Loafers red n06wZHq5fx