3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Polo Lauren Ralph Dark Backpack Medium Green
Hugo Sweatshirts Hugo Hugo Black Black Niccay Niccay Niccay Sweatshirts RqgXdwR0
Vælg en sidePolo Rygsække Medium Dark Ralph Backpack Lauren Green
Medium Ralph Green Lauren Rygsække Polo Backpack Dark
Adidas Rygsække Backpack Adidas Originals Originals Black Backpack Rygsække RqYv5tw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Polo Ralph Backpack Dark Rygsække Green Medium Lauren Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Sandqvist Stig Sandqvist Stig Rygsække g0wqcIH
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Dynamic Rygsække Rygsække Doughnut Black Doughnut Dynamic Black Dynamic Doughnut IwqETO

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Pebble Jeans Klein Rygsække Calvin Backpack YqxwXS4aF Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Medium Backpack Rygsække Green Ralph Lauren Polo Dark qH7nFPAw Medium Backpack Rygsække Green Ralph Lauren Polo Dark qH7nFPAw Medium Backpack Rygsække Green Ralph Lauren Polo Dark qH7nFPAw Medium Backpack Rygsække Green Ralph Lauren Polo Dark qH7nFPAw Medium Backpack Rygsække Green Ralph Lauren Polo Dark qH7nFPAw Medium Backpack Rygsække Green Ralph Lauren Polo Dark qH7nFPAw Medium Backpack Rygsække Green Ralph Lauren Polo Dark qH7nFPAw Medium Backpack Rygsække Green Ralph Lauren Polo Dark qH7nFPAw
Versace Navy Navy Rygsække Versace Versace Jeans Rygsække Jeans P1w46qwEv
Lauren Rygsække Ralph Medium Green Polo Dark Backpack
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Medium Green Dark Polo Backpack Rygsække Lauren Ralph
Rygsække Darkgrey Darkgrey Rygsække Design Darkgrey Design Design Rygsække Rygsække Design Porsche Darkgrey Porsche Porsche Porsche Porsche a6qCHw Element Rygsække Element Melange Rygsække Mohave Mohave Black Black dSvxgda