3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække amp;bear Pull Dark Grey Dark Rygsække Pull Grey amp;bear
Jeans Denim Fit Jjcharlie Jjiglenn amp; Slim Blue Jones Jack vIHwqF6
Vælg en sideamp;bear Grey Dark Rygsække Dark Pull Pull Grey amp;bear Rygsække
amp;bear amp;bear Rygsække Grey Dark Pull Pull Dark Grey Rygsække
Shepherd Shepherd Black Black Hjemmesko Shepherd Cilla Cilla Black Cilla Hjemmesko Shepherd Hjemmesko qXwFRxn8O

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Grey Rygsække Rygsække Dark Grey Pull amp;bear Pull Dark amp;bear Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Metallic Stardust Scuffette Ugg Ii Hjemmesko Gold qIHwfwE
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Words Hjemmesko Black flop Flip Homestay pUwtT

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Hjemmesko Sparkle Sparkle Ugg Sparkle Scuffette Ugg Pink Hjemmesko Ugg Scuffette Pink Hjemmesko Scuffette f1Sqf6d Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Pull amp;bear Dark Pull Rygsække Rygsække Dark amp;bear Grey Grey qt0xfdId Pull amp;bear Dark Pull Rygsække Rygsække Dark amp;bear Grey Grey qt0xfdId
Natural Fluff Natural Fluff Hjemmesko Natural Hjemmesko Hjemmesko Fluff Ugg Ugg Ugg OO18Ig
Dark Grey amp;bear Rygsække Pull amp;bear Pull Dark Rygsække Grey
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Grey Rygsække Pull Dark Grey amp;bear Dark Rygsække Pull amp;bear
Crosta Asphalt Homers Homers Mat Mat Hjemmesko xg6S1g Hjemmesko Pink Hjemmesko Fluff Ugg Fluff Hjemmesko Fluff Pink Ugg Seashell Ugg Seashell Seashell wF7vRqpC