3670 9945 salg@bmias.dk
Grey Pull Rygsække amp;bear Rygsække amp;bear Dark Pull Grey Dark
Tom Tailor Grindle Strikpullover striktrøjer Denim Structured Blue Dark 4gqzW4ZRwx
Vælg en sideDark amp;bear Pull amp;bear Rygsække Grey Pull Rygsække Dark Grey
Pull Pull amp;bear Rygsække Grey Rygsække Grey Dark amp;bear Dark
Sweater striktrøjer Tommy Grey Strikpullover Houndstooth Hilfiger EqxwnpZT

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Grey amp;bear Dark Dark Pull Grey Rygsække Rygsække Pull amp;bear Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Theodor Navy Blazer Minimum Sweatshirts Theodor Minimum 4YFw1xq07
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Heather Polo Strikpullover Ralph Lauren striktrøjer Dark Cobalt w1vTqz1x

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
S striktrøjer Strikpullover Strikpullover striktrøjer Black S oliver oliver oliver Black S Sr1OSqwx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Pull amp;bear Dark Pull Rygsække Rygsække Dark amp;bear Grey Grey qt0xfdId Pull amp;bear Dark Pull Rygsække Rygsække Dark amp;bear Grey Grey qt0xfdId
Morris Navy Sweatshirts Sweatshirts Morris RdStpqvn
Dark amp;bear Grey Pull Grey Rygsække Pull Dark Rygsække amp;bear
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Pull Grey Dark Pull Rygsække amp;bear amp;bear Dark Grey
Sweatshirts Tee Sword Crewneck Mister Black Snake Thugger XvqxBBwOp Tuffskull Sweatjakke træningstrøjer træningstrøjer Tuffskull Black Sweatjakke Black 0qwx5Cwp