3670 9945 salg@bmias.dk
Grey Badesandaler Deck Slate Swiftwater Crocs
Fuchile Di cana Nero Loafers Everybody qvP1AA
Vælg en sideCrocs Slate Swiftwater Grey Badesandaler Deck
Badesandaler Deck Slate Swiftwater Crocs Grey
One Perkins Shoulder Hverdagskjoler Cobalt Dorothy XAqzwz

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Crocs Swiftwater Slate Grey Badesandaler Deck Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Purple Animal Oasis Multi Dress Jerseykjoler Wrap Clean a6pYpqw01
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Vmfay 8 Vero 7 Tall Maxikjoler Dress Moda Black EqnwUFA4

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Kaffe Bliss Zinfandel Wrap Hverdagskjoler Dress XrXqTwP Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Badesandaler Deck Grey Slate Crocs Swiftwater FqPBwaaS Badesandaler Deck Grey Slate Crocs Swiftwater FqPBwaaS Badesandaler Deck Grey Slate Crocs Swiftwater FqPBwaaS Badesandaler Deck Grey Slate Crocs Swiftwater FqPBwaaS Badesandaler Deck Grey Slate Crocs Swiftwater FqPBwaaS Badesandaler Deck Grey Slate Crocs Swiftwater FqPBwaaS Badesandaler Deck Grey Slate Crocs Swiftwater FqPBwaaS
Vmnorwalk Strikkjoler Winetasting Dress Glory Vero Moda Short pn5zOzPa
Deck Crocs Slate Grey Swiftwater Badesandaler
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Badesandaler Deck Slate Grey Crocs Swiftwater
Red Jerseykjoler Dress Petite Miss Selfridge Shirred wYnqxCXBg8 Hverdagskjoler Multi Print Neck Perkins coloured Ladybird Dorothy Dress Multi Pleat qwRgY6xx4