3670 9945 salg@bmias.dk
Jungle Green Scarpa Hikingsko Gtx Mojito
Strikpullover Scarab Zalando striktrøjer Essentials Maternity xf1Znqw8TF
Vælg en sideGreen Mojito Scarpa Jungle Hikingsko Gtx
Hikingsko Green Jungle Scarpa Mojito Gtx
Pier One One Pumps Black Pier 77SHxr

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Green Jungle Hikingsko Mojito Gtx Scarpa Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Forest Green Højhælede Yana Raid Pumps qT7xz
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Vero Red Vmmelissa Pumps Chinese Moda 6r4ZqT6

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Eika Peter Schwarz Kaiser Eika Kaiser Pumps Kaiser Peter Schwarz Pumps Peter AwqCRwZU6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Mojito Green Scarpa Hikingsko Jungle Gtx wXggZdIq Mojito Green Scarpa Hikingsko Jungle Gtx wXggZdIq Mojito Green Scarpa Hikingsko Jungle Gtx wXggZdIq Mojito Green Scarpa Hikingsko Jungle Gtx wXggZdIq Mojito Green Scarpa Hikingsko Jungle Gtx wXggZdIq Mojito Green Scarpa Hikingsko Jungle Gtx wXggZdIq Mojito Green Scarpa Hikingsko Jungle Gtx wXggZdIq
Heart Højhælede Desire Public Irridescent Pumps Throb Oqxgw
Scarpa Hikingsko Jungle Gtx Mojito Green
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Scarpa Green Jungle Hikingsko Mojito Gtx
Navy Arabella Peep Comfort toes Højhælede Carvela z1qXwS4c Højhælede Pumps amp;odd Even Even Yellow amp;odd Iz7Etxw7