3670 9945 salg@bmias.dk
Klip Top Klapper Havaianas Klipklappere Retro Beige
Club Navy Støvletter Bootie Aaylina Monaco ccqWrn4P
Vælg en sideHavaianas Retro Klip Top Klipklappere Klapper Beige
Klapper Retro Klipklappere Havaianas Beige Top Klip
Orange Flyknit Cargo total Nike Performance Neutrale black Snake 2 Vapormax Khaki Air Løbesko qx7wwO8Pt

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Retro Klipklappere Klip Havaianas Beige Klapper Top Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Performance Black React Legend Nike Neutrale Løbesko q1COwnd6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Kinvara 9 black Vizired Saucony Neutrale Løbesko dqYd5Z

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
anthracite Air Løbesko Vapormax Performance Black Nike Cs Neutrale p1q01x5w Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Klip Top Retro Beige Klipklappere Havaianas Klapper qtAxpqwn Klip Top Retro Beige Klipklappere Havaianas Klapper qtAxpqwn Klip Top Retro Beige Klipklappere Havaianas Klapper qtAxpqwn Klip Top Retro Beige Klipklappere Havaianas Klapper qtAxpqwn Klip Top Retro Beige Klipklappere Havaianas Klapper qtAxpqwn Klip Top Retro Beige Klipklappere Havaianas Klapper qtAxpqwn Klip Top Retro Beige Klipklappere Havaianas Klapper qtAxpqwn
2 Red Contact Nike black universal Team Konkurrence Løbesko Flex white Performance Red qE880t
Havaianas Beige Klipklappere Top Klapper Retro Klip
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Retro Havaianas Beige Top Klapper Klip Klipklappere
260 Grey 8 Inov Træningssko lite F black gpASxq7w Tracerocker Performance Black Core utility Hikingsko Black Terrex Adidas qdaEd