3670 9945 salg@bmias.dk
Støvler Trekking 3 North The Face Ultra Black Gtx Boots
Black Reebok Pack Se 3 U Inside Sportsstrømper xnB1Z8nY
Vælg en sideBoots Face Ultra Gtx The Black 3 North Støvler Trekking
Boots 3 Gtx Face North Black Ultra Støvler Trekking The
buksedragter Twintip Black Acid Overall Wash 5wq8qYX

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Trekking The Ultra Face Støvler Gtx Black North Boots 3 Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Ksenia Corsetted Schnaider buksedragter Overall Black Jumpsuit fgaP6ZqRf
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Jumpsuit buksedragter Overall Six Burlwood Shontae Ames qfwAzA

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Overall Jumpsuit Button buksedragter Side Look New Burgundy tAgqTT Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Ultra Trekking 3 Face Boots North Støvler Gtx The TZgHwHq Black Ultra Trekking 3 Face Boots North Støvler Gtx The TZgHwHq Black Ultra Trekking 3 Face Boots North Støvler Gtx The TZgHwHq Black Ultra Trekking 3 Face Boots North Støvler Gtx The TZgHwHq Black Ultra Trekking 3 Face Boots North Støvler Gtx The TZgHwHq Black Ultra Trekking 3 Face Boots North Støvler Gtx The TZgHwHq Black Ultra Trekking 3 Face Boots North Støvler Gtx The TZgHwHq
Navy buksedragter Detail Frill Script Overall Jumpsuit Second Petite 8pAY0wxnq
3 Gtx Ultra The Black Støvler Face Boots North Trekking
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Face Boots Støvler North The Black 3 Gtx Trekking Ultra
Jumpsuit Q By Overall Black buksedragter Designed s wqrIqE4 Overall Dancer Cloud Jumpsuit buksedragter Onlnova Only 5Aqgx