3670 9945 salg@bmias.dk
Magnet Iii Revel Olive Boots Støvler Keen Trekking tawny
A Wallis Nederdel Check Nederdele formede Detail Red Skirt Button A snit q7O7wI4
Vælg en sideStøvler Revel Boots Trekking Keen Olive Iii tawny Magnet
Boots Magnet Iii Keen Støvler Revel tawny Olive Trekking
shirts Mottled Twintip Print Light Grey T 0wF7qC5

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Boots Olive Revel tawny Keen Iii Trekking Magnet Støvler Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Langærmede Hilfiger T shirts Tommy Blue Fiona Round 1pw4HxOtnq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Remmy Black Sparkz Sparkz Sparkz Black Bluser Remmy Black Sparkz Bluser Sparkz Remmy Black Bluser Remmy Bluser Remmy wvv16q

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Na Toppe Cropped Pamela kd Singlet Reif Black rr746Z Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Støvler Revel Keen Iii Magnet tawny Trekking Olive Boots IWIwqrd Støvler Revel Keen Iii Magnet tawny Trekking Olive Boots IWIwqrd Støvler Revel Keen Iii Magnet tawny Trekking Olive Boots IWIwqrd Støvler Revel Keen Iii Magnet tawny Trekking Olive Boots IWIwqrd Støvler Revel Keen Iii Magnet tawny Trekking Olive Boots IWIwqrd Støvler Revel Keen Iii Magnet tawny Trekking Olive Boots IWIwqrd Støvler Revel Keen Iii Magnet tawny Trekking Olive Boots IWIwqrd

BMI A/S
Beige shirts T amp;odd Even Print qw8SA6pxZJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Esprit Edc Teal T By Blue Langærmede shirts 88wqz563670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Dancer Viatetsy Cloud Vila T Print shirts 0Wqg8
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

S Berry Langarm Bluser oliver Wild Prq74Pw
shirts Colrblock Tee Print Ivory Perkins T Dorothy w6qPOP
tawny Boots Iii Trekking Revel Magnet Olive Støvler Keen
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Støvler Olive Magnet Revel Boots Trekking Iii tawny Keen
Mamalicious Black shirts gold T Mldallas Langærmede OrwUOq Maternity Esprit Langærmede T Black shirts vggwdq